Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 6 Julai 2011

Jom Letak Iklan Percuma Di Blog Sharifdez : Abcdead.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera pengunjung setia blog Sharifdez. Terima kasih masih sudi menerjah dan menyelongkar blog ini. Entri kali ni ringkas sahaja.

Hari ini ketika proses menyelongkar beberapa blog teman-teman, Sharifdez menemui beberapa blog yang telah meletakkan satu widget yang menarik ini pada blog mereka. Memandangkan Sharifdez suka promosikan blog teman-teman, jadi Sharifdez letakkan juga pada blog ini.

Widget ini membolehkan anda meletakkan pautan dan banner blog anda selama 24 jam. PERCUMA sahaja. Jadi, apa tunggu lagi. Jika ada kekosongan, segeralah masukkan pautan blog anda. Boleh la juga Sharifdez blogwalking ke blog anda nanti.

Kalau anda nak dapatkan widget ini untuk blog anda, klik ja di sini.

Logo hak milik ABCDEAD.COM

Terima kasih Kotak Bulat untuk infomasi yang telah dikongsikan. Sangat-sangat bermakna.





Nota : Siapa akan tersenarai 20 blogger terbaik akan datang untuk diterjah? Tunggu…

.

18 ulasan:

  1. wah...xsabar ni...^_______^
    nk jadik org pertama..heee

    BalasPadam
  2. @SoLy SoLicious Wah, cepatnya. Anda yang pertama. Terima kasih berkunjung.

    BalasPadam
  3. owh...letak iklan rupanya...ingat apebende tadi...dah letak dah...:D

    BalasPadam
  4. @Famili Ceria Wah, dah ada banner sendiri. Syabas.

    BalasPadam
  5. owh..iklan percuma ni..kena ada banner kan!

    BalasPadam
  6. salam. iklan free dah penuh, camne? belum ada rezeki le tu, kan!

    BalasPadam
  7. kb ad disini.. :)
    kongsi untuk semua yg berminat..

    BalasPadam
  8. NAK,MEYH TERJAH BLOG MIMA..HEEEEE

    BalasPadam
  9. TENGAH MELETOP KAT MALAYSIA MACAM GORENG PISANG PANAS .!
    Tukar RM50 Kepada RM4,650 Dalam 4 Minggu!

    * Tak perlu cari orang
    * Tak perlu promosi
    * Tak perlu siar iklan
    * Tak perlu buat blog
    * Tak perlu kecoh kat FaceBook
    * Tak perlu bising kat Twitter
    * Tak perlu post apa-apa kat forum
    * Tak perlu spam email rakan-rakan pejabat
    * Tak perlu menulis sebarang artikel yang memecahkan kepala anda...

    Semuanya "Fully Automated!"
    Bagaimana???!!

    Hanya Beli Pakej Mengikut Bajet Anda
    Dan Lihat Hasilnya Dalam 4 Minggu!
    AMARAN: Pakej ini dikuasakan oleh SAP !
    Dengan SAP , Pemasaran Adalah TIDAK PERLU!

    Ikhlas..,
    Suhaimi Marzuki


    Speedline Inc
    BLOG: http://investmentspeed.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Salam,
    Active lg ke x blog nie?

    ada beberapa soklan nie..

    1. Macam mana kita nak tau org reply kita punya msg di blog org lain?
    2. Iklan percuma tu mcm mana nk letak kat blog kita?

    Yg bebenor...
    Putra Newbie...

    BalasPadam
  11. sistem auto tanpa menjual boleh jana USD$5,000 perminggu.company sah dan yang penting sistem ini bukan skim cepat kaya.telah hangat diperkatakan di luar negara namun agak baru di malaysia.ahli adalah dari seluruh dunia.ada produk tapi tak perlu jual.tak perlu susah payah cari orang sebab tanpa menaja pun boleh dapat hasil.daftar percuma je dulu kat link http://bit.ly/SMz0Tt untuk maklumat lanjut.jangan risau,tak rugi pe pun

    BalasPadam
  12. share link http://bit.ly/SMz0Tt

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.