Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 1 Julai 2011

Jom Serbu : Siapa Blogger Terbaik Minggu ke 6?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Terima kasih sudi singgah di blog ini.  Kepada pembaca dan pengikut setia blog Sharifdez, jutaan terima kasih yang tak terhingga Sharifdez ucapkan. ‘ Ada ka pengikut setia ni. Perasan lebih pulak. Huhuhu ‘.

Kepada yang sering berkunjung ke blog Sharifdez, pasti tertunggu-tunggu entri untuk malam ini.  Untuk yang baru berkunjung, dah tentu tertanya-tanya.  Tapi kalau tengok tajuk entri, rasanya anda dah boleh agak apa yang nak disampaikan hari ini.


Kedudukan untuk minggu ini berubah lagi.  Persaingan untuk menjadi ‘ Blogger Terbaik Mingguan ‘ di blog Sharifdez agak sengit pada minggu lalu.  Mencanak-canak trafik masuk ke blog Sharifdez.  Terima kasih kepada semua blogger yang telah sudi support blog Sharifdez.

Minggu lalu, blogger Si Gadis Comot telah menduduki takhta “ Blogger Terbaik Mingguan “.  Minggu ini, siapakah yang akan mengambil alih kedudukan tersebut?


Oklah.  Dah letih membebel.  Maka dengan ini diumumkan Blogger Terbaik untuk minggu ke 6 jatuh kepada…..

'INVASION' PLAN

'INVASION' PLAN   TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH….

Jutaan tahniah diucapkan pada anda.  Pautan blog anda telah dimasukkan pada bloglist ‘ Blogger Terbaik : Jom Terjah N Follow” di atas entri ini untuk 1 minggu ( 1 Julai – 7 Julai 2011 ).  Kalau sudi review lah blog Sharifdez lagi. Hehehe. 

Blogger Terbaik Minggu ke 6

Selain itu, tiga lagi blog yang menyumbangkan trafik terbanyak untuk minggu lalu telah diletakkan pada senarai bloglist “ Mereka Terbaik “ pada sisi kiri blog ini.  Mereka ialah:-


Trafik sepanjang minggu lalu.

“ MEREKA SUPPORT BLOG SHARIFDEZ ”

Minggu lalu minggu yang sangat mengujakan.  Rasa terharu kerana ramai teman blogger yang sudi support blog Sharifdez yang tak seberapa ni.  TERHARU SANGAT.  Terima kasih yang tak terhingga kerana sudi review.  Jom terjah teman-teman blogger yang baik hati ni :-

*tekan “Ctrl+klik” untuk buka new window.




















Terima kasih yang tak terhingga diucapkan.  Mana-mana teman yang dah support blog Sharifdez tapi tidak tersenarai, Sharifdez minta maaf jika terlepas pandang.  TQ.

25 ulasan:

  1. kuek2...mggu ni xtrsenarai..mmg msa utk blog xbyk mggu lps. pantas la xtrnarai utk mggu ni..mmg xsmpt singgh blog ni.. sob3.. tp xpe, dah hntr wkil..hehe.. blog my sis kt no 7.. same-same la kan...

    BalasPadam
  2. hehe, tak sangka boleh menang. lol XD

    thanks! :)

    BalasPadam
  3. thnx sharifdez sebab senaraikan sekali blog Afif...

    BalasPadam
  4. tersenarai jgk?? no7 out of 19..alhamdulillah.. n smkn smgt nak blogwalking n..
    tq sharifdez :D

    BalasPadam
  5. sekadar support apa yang termampu...
    btw.. thanks... :)
    keep it up! :)

    BalasPadam
  6. waaaa ... no 8 ke ??? hebat2 hehehe .... waaaaa

    BalasPadam
  7. no. 4.....sengih lebo2....hehe

    BalasPadam
  8. thanx ya..tersenarai lg...yippi..#2(^__^)

    BalasPadam
  9. sharif, mekaceh , semoga terus berblogging..keep updating wth awesome entry okay..:D

    BalasPadam
  10. thanks.... walaupun bukan blogger terbaik..hehehehe

    BalasPadam
  11. wah..blog saya tersenarai lagi..bestnyee..suke sgt!!sy no.15!!

    jom terjah www.darisyurga.blogspot.com
    www.mashanicoklat.blogspot.com

    BalasPadam
  12. hehe...thanks sharifdez..biar le trus kekal di situ heheh...olweys terjah sini...:))

    BalasPadam
  13. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/yessssentiasa-ingin-menjadi-yang.html

    tuk kao dev...memang ikhlas..support ak oke..nek an trafik same2...

    BalasPadam
  14. tahniah pemenang..haha..thanks shrifdez letak link saya lagi..=)

    BalasPadam
  15. @si cantik sally Terima kasih selalu singgah dan tinggalkan komen di blog ni...

    BalasPadam
  16. @zarulfarhana Tapi masih pengkomen terbaik, kan. 1st lagi. Terima kasih selalu tinggalkan komen...

    BalasPadam
  17. Terima kasih kepada semua teman2 yang singgah dan tinggalkan komen.

    BalasPadam
  18. dh bca kna la tgal komen...tue tanda sya bca entry kt cnie...hhheheheh....tq ya...

    BalasPadam
  19. laaa...ada dlm list lg???wah ada improvement plak tuuu hehe..TQ sharifdez!!..sorry baru tgk arini...sebab 2 hari demam...hehe..THANKS!!

    BalasPadam
  20. thanx bro senaraikan comot as "Mereka terbaik"..
    thanx menyokong blog comot :)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.