Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 8 September 2011

Ada Sesiapa Nak Beli Tudung/Selendang atau Handbag Buatan Tangan.

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA.

Apa khabar anda hari ini.  Sharifdez di sini sihat.  Hari ni Sharifdez nak review blogshop seorang usahawan internet yang baru meningkat naik ni.  Peh, ayat macam nak mengampu ja.  Hehe.

Ops… maaf, ada sedikit pembetulan.  Bukan seorang sebenarnya tetapi 4 orang usahawanis (usahawan wanita yang manis).  Mereka ialah  farah nsr, edora deon, najwa nsr and fyda deon.

Kalau nak bercerita pasal tudung atau selendang ni bukan lah kemahiran Sharifdez.  Asal nampak cantik di mata, boleh la Sharifdez puji.  Tapi melihat pada model yang menggayakan tudung/selendang di blogshop tersebut, memang nampak cantik.

Jadi, kepada sesiapa yang berminat nak beli tudung atau selendang baru, boleh la berkunjung ke laman blogshop pari-pari.  KLIK SINI.



Lebih baik anda cepat, sebab dah ramai yang beli melalui blogshop ni.

Nota : Anda ada blogshop seperti ini?  Tinggalkan pautan pada ruang komen.  Nanti Sharifdez review blogshop anda pula.
.

2 ulasan:

  1. ye saya lah model si pari-pari merangkap bos. muehehe. Thanks for this preview. sangat hargai. Ye kami baru je meningkat. We are special sebab barang yang kitorang jual semua limited edition. hehe. Sorang dua je pakai dalam sejuta orang. cool kan. Thanks again. Me love sharifdez blog =)

    BalasPadam
  2. jomlaaa join kami plak....

    http://dinarline.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.