Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 18 November 2011

Gambar Shila Amzah Seksi | Patah Seribu

1 teman memberi kata semangat.

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia.

Terima kasih berkunjung.  Sekarang ni nama Shila Amzah kerap di dengar di mana-mana.  Adakah kerana gosip hot yang sedang melanda dirinya ketika ini.  Hah, gosip panas apa pula ni.  Shila Amzah yang seksi ni dah buat kontroversi?


----------------
Shila Amzah Dan Sharnaaz Ahmad Bercinta | Gosip Atau Kenyataan.

Kami sebenarnya kurang sedar dengan gossip cinta Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad sehinggalah perbualan bersama seorang teman memberikan gambaran sebenar gossip mereka.

Rupa rupanya di beberapa buah forum hiburan Malaysia sudah lama sibuk berbicara tentang hubungan dua orang selebriti ini - namun seperti biasa permainan tarik tali kegemaran mereka.

Cerita penuh, klik di sini.


Nama mereka pun dah nampak serasinya, kan kan kan
----------------

Jumaat, 11 November 2011

11.11.11 | Tarikh Keramat Atau Tarikh Puaka.

0 teman memberi kata semangat.
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA.

 

Sana sini sibuk bercerita pasal tarikh keramat 11.11.11 ini, tapi siapa sangka 11.11.11 boleh jadi satu tarikh puaka.

“Tarikh hari ini mengikut kalendar gregorian menunjukkan satu susunan nombor yang unik. Perkara ini hanya berlaku sekali sahaja setiap millenium. Tarikh hari ini telah menjadi satu perkara besar dalam kalangan manusia. Termasuk umat Islam di Malaysia.

Tahukah anda bahawa tarikh ini sebenarnya menyimpan pelbagai rahsia yang nyata mampu menggugat akidah seseorang? Bukan kebetulan ramai yang seolah-olah mengagung-agungkan tarikh ini termasuk di televisyen dan pelbagai media elektronik. Perkara ini sebenarnya sudah dirancang rapi oleh puak-puak pemuja Lucifer (Iblis) iaitu para Masons sekalian.


Isnin, 7 November 2011

Jom Tengok Wayang | Puss In Boots 2011

1 teman memberi kata semangat.

"Puss in Boots" adalah animasi terbaru terbitan DreamWorks Animation merupakan serpihan dari filem "Shrek". Filem ini mula ditayangkan pada 28 Oktober di Amerika.


Kucing bukan sebarang kucing. Kucing ini telah mengalahkan dua nama besar dalam industri hiburan Hollywood iaitu Johnny Depp dan Justin Timberlake. Bukan dalam pergaduhan, tetapi dalam penjualan tiket filem.

Syarikat telah mengumpul USD 32 Juta mengalahkan "In Time" lakonan Justin (USD 13 Juta) dan "The Rum Diaries" lakonan Johnny yang hanya berjaya mengumpul USD 5 Juta sahaja.