Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 24 Disember 2011

Berita Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani.

1 teman memberi kata semangat.
Salam Sejahtera 1 Malaysia.

Segala teka-teki sudah terjawab.  Memang sah Yusry akan bernikah dengan Lisa Surihani.

Ramai juga jejaka-jejaka yang meluahkan rasa kecewa mereka di ‘wall facebook’ Lisa Surihani atas berita pernikahannya.  Banyak-banyak bersabar lah ya abang-abang ‘macho’ sekalian.


----------

Jumaat, 23 Disember 2011

Yusry (KRU) Dan Lisa Surihani Bakal Berkahwin | Berita Sensasi.

2 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Cerita sensasi dan terhangat ketika ini.  Khabarnya esok, Sabtu (24.12.2011) Yusry dan Lisa Surihani akan membuat pengumuman istimewa mengenai perkahwinan mereka.


Huhhh, biar betul.  Habis la, pasti ramai hati jejaka dan gadis-gadis di luar sana yang makan hati mengetahui perkara ini.

Khamis, 22 Disember 2011

Konsert Fenomena Search 2011 | Sabah Sarawak Akan Diserang…

0 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bagaimana Konsert Fenomena Search di MIECC tempoh hari.  Mesti best, kan.  Khabarnya 15 ribu peminat telah membanjiri MIECC.

Sebelum tu, layan video konsert mereka dulu.



Lebih Banyak Video Konsert Search, Klik Sini.

Ke mana pula kumpulan Search akan beraksi selepas ini?  Peminat2 tegar Search pasti sudah tahu.

Ahad, 18 Disember 2011

Ben Ashaari | Tingkatkan Trafik Blog Baru.

0 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Kenal dengan Ben Ashaari?  Bagi blogger baru mungkin belum mengenali blogger popular ney.  Blog Sharifdez ini wujud pun kerana aura dari Ben Ashaari.


Banyak segmen yang dilakukan sebelum ini membuatkan ramai tertarik untuk ‘follow’ blog beliau.  Sekali Ben Ashaari bersegmen, berebut-rebut ingin ikut serta.

Apa yang buat Sharifdez tabik pada Ben Ashaari ni kerana dia rajin memperkenalkan blog-blog baru kepada ‘follower-follower’nya.  Kalau trafik blog anda tiba-tiba sesak, jangan salahkan Ben Ashaari pula. Hehehe…

Arif Alfian Rosli Kahwin Gay | Perosak Bangsa.

1 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Dunia dah nak kiamat.  Itu lah yang dapat Sharifdez katakan.  Bagi mereka yang normal, pasti rasa nak termuntah jika melihat kemesraan ‘pasangan pengantin baru’ ini.

Keyword yang masuk ke Blog Sharifdez kali ini agak panas juga, (arif  rosli gay wedding).  Kalau anda baca pun dah dapat agak apa yang ingin Sharifdez kongsikan di sini.


Sabtu, 17 Disember 2011

Konsert Fenomena Search 2011 | Pengumuman Penting.

0 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini ramai yang membuat carian tentang Konsert Fenomena Search.  Ini mungkin kerana esok ramai yang ingin menyaksikan konsert search yang akan berlangsung di Padang Astaka, Kuala Lumpur… opssss… maaf, lokasi Konsert Fenomena Search 2011 telah ditukar ya.


Ahad, 11 Disember 2011

Blog Pilihan Minggu Ke2 Bulan Disember 2011.

5 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sedar tak sedar dah 7 bulan usia B.L.O.G. S.H.A.R.I.F.D.E.Z. ney.  Begitu cepat masa berlalu.  Mungkin kerana kesibukan menyebabkan masa terasa begitu laju meninggalkan kita dengan pelbagai dugaan, pengalaman dan kenangan pahit manis.  Hidup perlu terus diperjuangkan selagi nafas ini tidak terhenti.

Oklah, kembali ke tujuan utama entri kali ini.  Seperti biasa setiap minggu Sharifdez akan senaraikan blog teman yang memberi trafik terbanyak.  Walaupun dalam seminggu ini hanya 2 entri, namun trafik ke blog ini masih sekitar 100 UV. 


Terima kasih pada yang sudi meletakkan blog ini pada senarai bloglist.

Selasa, 6 Disember 2011

Gambar Awek Nazmi Faiz | Siapa Nazmi Faiz?

4 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Kenal dengan Nazmi Faiz?  Entry ini Sharifdez buat sebab ada carian yang masuk ke blog ni dengan kata kunci ‘awek Nazmi Faiz’.


Apa lagi, sepantas kilat terus Sharifdez menaip ‘awek Nazmi Faiz’ di Google Search.  Selepas tu baru teringat, Nazmi Faiz ni pemain bola sepak rupanya.  Macam mana lah Sharifdez boleh tak tahu pasal ni.  Huhuhu.  Ketinggalan betul.

Sebelum anda lihat gambar awek Nazmi Faiz ni, jom kenali Nazmi Faiz ni dulu melalui biodata di bawah…

Ahad, 4 Disember 2011

Blog Pilihan Minggu Pertama Bulan Disember 2011.

0 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sudah agak lama Sharifdez tak dapat luangkan masa untuk update B.L.O.G. S.H.A.R.I.F.D.E.Z.  Blogwalking pun dah tak berkesempatan.

Bagaimanapun, terima kasih pada teman-teman yang masih sudi singgah di blog ni.
TQ all.

Oklah, berbalik pada entry hari ini, Sharifdez cuma nak senaraikan beberapa blog yang banyak menghantar pelawat aka teman baru ke blog ini pada minggu lepas.


Blog pilihan minggu ini (4.12.2011-10.12.2011) ialah…