Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 23 Disember 2012

Last Show Untuk Tahun Ini | GilamodifiedDotCom

Last show untuk tahun ini. Show apa yang dah last ni?

Entri ini sekadar nak promote autoshow yang akan diadakan oleh saudara Khairul Ilhami aka blogger GilamodifiedDotCom.

----------oxOxo----------
Last kopek uth tahun 2012....

Event : Autoshow Muda Mudi & Pelancongan Negeri Perak
Venue : Stadium Indera Mulia Ipoh Perak
Date : 29/12/12
Time : 10am - 10pm

Sebenaq nya selain autoshow , pelbagai acara menarik disediakan oleh pihak penganjur. Event ni bakal bermula dari Dec 27 - Dec 31. Setakat la aku x pasti apa acara2 tu..dengaq kata mcm gempaq....Walaupon masa dah semakin suntuk...InsyaAllah aku akan buat yg terbaek kali ini dan menjadi acara penutup tirai xtvt aku utk tahun ini ...
----------oxOxo----------

Jadi, bagi orang-orang Perak dan mereka yang berada berdekatan, jangan lupa memeriahkan event yang akan dianjurkan nanti. Bagi peminat-peminat autoshow, jom pakat-pakat ajak kawan-kawan ikut serta.

Event ini akan berlangsung hingga penghujung tahun.  Pastinya sambutan malam Tahun Baru akan diadakan di situ.

Eh, kenapa ya Sharifdez sibuk nak tolong promote blog GilamodifiedDotCom ni. Biarkan gambar di bawah menceritakan segalanya. (1 kebaikan anda buat, 9 ganjaran anda dapat).


Satu lagi, Sharifdez sekadar nak uji kekuatan SEO blog ini.  Agak-agak boleh dapat tak kedudukan di laman pintu depan Pakcik Google. Kata kunci sasaran – last show untuk tahun ini.


P/S : Terima kasih Bro Khairul letakkan blog Sharifdez dalam senarai bloglist GilamodifiedDotCom dan selalu tinggalkan komen.

2 ulasan:

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.