Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 17 Februari 2012

Belajar Buat Coklat Sendiri.

1 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum / Salam 1 Malaysia.

Ada sesiapa nak belajar buat coklat sendiri?  Sharifdez boleh tunjukkan caranya.  Hehehee…  Tipu ja. Kalau nak suruh Sharifdez makan coklat boleh la, tapi kalau nak Sharifdez ajarkan cara buat coklat, minta maaf la ya.


Jika berminat nak belajar buat coklat sendiri, apa kata anda tanya pada mereka yang pakar.  Puan Shida adalah salah seorang pakar buat coklat.

Bila dah pandai dan mahir buat coklat, boleh la bagi Sharifdez rasa. Kalau sedap, kita buat bisnes jual coklat sama-sama, ok.  J

Sabtu, 11 Februari 2012

Neelofa Seksi | Selamat Hari Lahir Neelofa.

3 teman memberi kata semangat.
Selamat hari lahir Neelofa. Neelofa mana pulak ni?

Siapa yang dah tengok filem Azura 2012 mesti dah kenal siapa Neelofa ni kan.  Neelofa atau nama sebenar, Noor Neelofa Mohd Noor juga merupakan juara Dewi Remaja 2010.


Antara drama lakonannya ialah Kasih Najihah, Tahajud Cinta, Kitab Cinta, dan Jiwa dan Lara. Filem lakonannya ialah Azura (versi baru), Hantu Kapcai, Lemak Kampung Santan, SAM dan Taiko.

Sabtu, 4 Februari 2012

Wawa Zainal Seksi | Hangat Di Pasaran.

2 teman memberi kata semangat.


Wawa Zainal, nama yang tengah ‘hot’ di Blog Sharifdez pada hari ini.  Ramai yang masuk ke blog ini mencari mengenai Wawa Zainal.  Kenapa agaknya.


Jumaat, 3 Februari 2012

Dah Dapat Tempat Pertama.

1 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Yeesssszzzzzz…..  Dah dapat tempat pertama. Horay.  Seronoknya tak terkira apabila kata kunci yang disasarkan telah mengena.  Hehehe, entah apa-apa lah Sharifdez ni.


Ini entri syok sendiri ja sebenarnya.  Bukan apa, sebelum ini Sharifdez ada buat entri ‘Cara Mudah Tingkatkan Trafik Blog’.  Harapannya  untuk melihat kata kunci tersebut berada di laman pertama carian Google.

Fuuhhhh…  Hari ini cuba buat carian tersebut, tapi tak sangka dah dapat tempat pertama.  Walaupun masa yang diambil agak lama juga iaitu hampir satu minggu untuk berada di tempat pertama.  Lepas ni tak tahu lah pulak berapa lama kata kunci tersebut mampu bertahan.