Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 21 Jun 2012

Tempahan Kuih Raya Dan Tempahan Baju Raya 2012.

1 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tempahan kuih raya dan baju raya. Amboi, belum puasa lagi dah sibuk cakap pasal kuih raya dan baju raya.  Tapi, rasa-rasanya inilah kata kunci yang ramai pengguna internet tengah cari sekarang.


Maklumlah, bulan puasa tak lama lagi dah nak datang.  Maka, ramailah yang membuat persiapan awal. Katanya, takut bila raya nanti kuih dan baju raya yang ditempah belum siap-siap lagi. Tak kan nak beraya dengan baju raya tahun sudah, kan.

Mungkin kata kunci ini akan popular sedikit hari lagi, maka Sharifdez mempelawa blogger atau usahawan kuih raya dan baju raya untuk meletakkan banner di B.L.O.G. S.H.A.R.I.F.D.E.Z.

Terhad kepada 4 ruang banner sahaja.  Banner akan di letakkan di bawah entri ini dan di atas ruang ChatBox secara tetap sehingga Hari Raya Puasa nanti.

Berminat, emailkan banner anda bersaiz 420 X 60 ke sharifdez@gmail.com


P/S : Siapa cepat dia dapat.

Ahad, 10 Jun 2012

Dapat Duit Dari Internet Tanpa Modal | Jana Trafik Ke Blog.

2 teman memberi kata semangat.
Salam Sejahtera.

Dapat Duit Dari Internet.  Bagaimana nak dapatkan duit dari internet ni?  Kalau nak duit, kena lah buat kerja, kan. Sharifdez ada terjumpa satu laman web ni.  Nak dapat duit dari web ni mudah sahaja.  Anda hanya perlu log in ke laman web tersebut dan anda dapat duit.


Wow, sebegitu mudah.  Hehehe.  Kalau sebegitu mudah, dah lama pok cik kayo.  Tapi ok lah kan dari tak dapat apa-apa langsung sambil berinternet, berfacebook, bernuffnang bagai…

Sambil-sambil tunggu duit masyuk dari Nuffnang yang entah bila nak dapat, boleh la cuba laman web ni.  Jika anda online setiap hari, luangkan masa seminit sahaja, dan anda dapat duit.