Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 30 Ogos 2012

Cara Meningkatkan LIKE Di Facebook Fan Page | Viral Samurai X.

10 teman memberi kata semangat.
Salam sejahtera facebooker Malaysia.

Bagaimana cara mudah meningkatkan like di facebook fan page anda?  Tentu seronok kan kalau laman facebook fan page yang anda bina mendapat 1 juta like seperti artis Malaysia ni.


Itu artis, boleh la dapat berjuta like. kalau orang biasa macam kita ni, boleh ka dapat like beribu.  Sekiranya anda tercari-cari teknik rahsia atau strategi ‘misteri’ menjana beribu like di facebook, rakan saya Affendi Hussin (usahawan internet) ada penyelesaiannya.

------ooOXOoo------


Nama saya Mohammad Affendi B Hj Hussin, atau lebih mesra dengan panggilan Affendi Hussin di dalam dunia Facebook. Saya merupakan salah seorang usahawan internet yang menjana pendapatan di internet. Pada awalnya saya juga seperti anda yang tercari-cari peluang menjana pendapatan di internet dan akhirnya saya berjaya mencapai apa yang saya impikan dan kini saya kongsikan pula pada anda bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan yang lumayan diinternet.

Ahad, 26 Ogos 2012

Beli Handphone Murah | Lazada.com.my

5 teman memberi kata semangat.
Di mana nak beli handphone dengan harga yang murah?  Bukan handphone terpakai atau seludup, tetapi handphone original.  Ada sesiapa yang tahu?

Hari ini masa tengah selongkar blog rakan-rakan blogger, Sharifdez terklik satu banner yang tengah promosikan handphone dengan harga murah.  Memang betul-betul murah la. Potongan harga hingga RM100, banyak tu.  Nasib baik baru lepas raya, duit dah banyak habis.  Kalau tak, boleh sambar satu handphone baru.


Kawan-kawan dah banyak tukar handphone baru. Semuanya touch screen.  Sharifdez ja yang pakai handphone cikai, huhuhu.

Kalau anda tercari-cari di mana nak dapatkan handphone dengan harga murah, anda boleh ke laman web ini > lazada.com.my


Jangan lupa share dengan kawan-kawan, ok.

Khamis, 23 Ogos 2012

Eyriqazz VS Denaihati | Minggu Terakhir.

0 teman memberi kata semangat.
Pertarungan Eyriqazz vs Denaihati telah sampai ke kemuncaknya.  Sedar tak sedar tinggal seminggu sahaja lagi untuk mengetahui siapa yang terbaik di antara yang terbaik.


Nampaknya blog Sharifdez tak berdaya untuk menandingi kehebatan blog-blog otai SEO.  Tak merasa lah nak dapat duit Raya Merdeka dari Bro Eyriqazz, huhuhu…

Siapa yang akan menjadi raja dalam Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihati?  Sama-sama kita nantikan keputusannya selepas Hari Kemerdekaan Malaysia nanti.


.

Sabtu, 11 Ogos 2012

Download Lagu Raya.

0 teman memberi kata semangat.
Wooohohoo lagu raya, wooohohoo lagu raya, woohohoo lagu raya, download sini (ala-ala lagu balik kampung). J

Salam Buat Umat Islam Seluruh Dunia.

Minggu terakhir sebelum kita sambut Hari Raya Aidilfitri, pastinya banyak lagu-lagu raya dimainkan di radio-radio popular Malaysia.  Suasana nak beraya dah mula terasa.


Dibawah merupakan lagu raya yang Sharifdez suka dengar. Anda?



P/S : Tangan dihulur maaf dipinta, menghapus dosa di pagi raya.

Jumaat, 10 Ogos 2012

Pandelela Rinong Seksi | Pingat Gangsa.

0 teman memberi kata semangat.
Pandelela Rinong seksi? Seksi ke?  Huhuhu, tajuk entri tak boleh pakai. Bulan-bulan puasa pun nak berseksi-seksi ke. Kena seksa di ‘sana’ nanti baru tau.


Pandelela Rinong Seksi, itulah kata kunci yang banyak masuk ke blog Sharifdez hari ini.  Kalau ya pun nak cari cerita / berita pasal pandelela rinong ni, tak perlu lah nak guna perkataan seksi tu.


Apa-apa pun tahniah buat Pandelela Rinong kerana berjaya mengharumkan nama Malaysia selepas berjaya merangkul pingat gangsa.

Biodata Pandelela Rinong.