Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 30 September 2012

Beli Tudung Chiffon 2 Layer | Butik Inspirasihana.

0 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Anda penggemar dan peminat tudung chiffon dua layer.  Butik Inspirasihana kini tampil untuk memenuhi impian anda.

..::X::..

Alhamdulillah... Tudung Chiffon Dua Layer Inspirasihana akan menemui anda tidak lama lagi..insya Allah pastinya menjadi kegemaran ramai......terdapat dalam saiz xl, xxl dan xxxl design labuh biasa, tailor sedang siapkan insya Allah lagi dua minggu bakal menemui anda "Indah Bersyariat Anggun Terpelihara " – facebook Butik Inspirasihana.


..::X::..

Layari laman Butik Inspirasihana dan ‘like’ untuk menerima info terkini terus dari facebook anda.



Jika anda tinggal di Ipoh atau kawasan berhampiran, boleh beli secara terus di Butik Inspirasihana.  Lihat peta lokasi di laman web.


Suka tudung chiffon?  

Jumaat, 28 September 2012

Siapa Gadis Cantik Ni | Gangnam Style Video.

1 teman memberi kata semangat.
Gadis cantik ini bikin fenomena gangnam style semakin menggila. J

Anda dah terkena virus Gangnam Style?  Sharifdez sangkakan dapat menepis fenomena kegilaan 1Dunia ketika ini, Gangnam Style.


Tapi nampaknya Sharifdez tewas juga.  Ini semua gara-gara suara comel gadis cantik ini.  Pertama kali, rasa nak ketawa geli hati dengar suara halusnya, lama-lama terus jatuh cinta. Hehehe.

Jom layan video di bawah.  Zassssss, layannnn… J


Lihatlah, berapa puluh juta dah tonton video gangnam ni. Sharifdez orang yang ke 56 juta lebih.  Huhuhu. 

Ahad, 23 September 2012

Sayang | SHAE | Lirik Lagu | Video

13 teman memberi kata semangat.
Sayang dengarlah permintaan ku.  Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku.  Kerna ku sayang kamu. Wuooo….

Salam sejahtera reader blog Sharifdez.  Mesti anda pernah dengar bait-bait lagu di atas, kan?  Dalam seminggu dua ni, Sharifdez kerap juga dengar lagu ni di tempat kerja.  Rasa enjoy dan happy ja layan lagu tersebut.

Jadi cuti hari ini, Sharifdez cuba-cuba selongkar di internet untuk cari siapa penyanyi yang menyanyikan lagu “Sayang” ni.  Maklumlah, waktu kerja tak sempat nak ambil tahu nama penyanyinya.

Cari punya cari punya cari, akhirnya baru dapat tahu.  Penyanyi ini bukan dari Malaysia.  Huhuhu, kecewa seketika.  Penyanyi ini berketurunan Australia-Riau merupakan penyanyi baru bernaung di bawah Warner Music Indonesia dengan album pertamanya ‘The First’. (sumber)

Isnin, 17 September 2012

Buat Duit Dengan Clickbank | Bukti Pendapatan.

7 teman memberi kata semangat.
Assalamualaikum dan salam sejahtera reader blog Sharifdez.

Hari ini (Isnin) merupakan cuti ganti sempena Hari Malaysia ke 49 yang disambut semalam.  Pastinya hari cuti ini ramai mengambil kesempatan balik ke kampung atau pergi bercuti dan beriadah bersama keluarga tersayang.

Pendapatan Pasif.  Buat Duit Dengan Clickbank.
Bayangkan, ketika sedang bercuti pun ada duit yang masuk.  Tentu seronok, kan.  Cuti hari ini, Sharifdez ambil kesempatan untuk menyemak beberapa laman web buat duit yang telah Sharifdez daftar.

Tidak disangka-sangka, ada pendapatan dari luar negara yang akan Sharifdez terima. Pendapatan itu adalah hasil Sharifdez mempromosikan beberapa produk Clickbank.  Bagi yang pernah dengar pasal Clickbank ni, tentu dah tahu produk apa yang dijual, kan.


Jumaat, 14 September 2012

Iklan Percuma | Iklan Teks Percuma | AdsVert.com

0 teman memberi kata semangat.
Anda mempunyai produk atau laman web untuk dipromosi?  Pengiklanan adalah salah satu cara untuk memberitahu produk atau web anda pada orang ramai.  Namun begitu, sanggupkan anda mengeluarkan modal beribu ringgit?  Pengiklanan itu pula belum tentu menjanjikan keuntungan.


Iklan percuma merupakan salah satu cara memperkenalkan web atau produk anda.  Namun begitu, jika iklan yang anda hasilkan tidak dapat dilihat, masa yang anda habiskan untuk melakukan promosi akan terbazir begitu sahaja.

Jika anda ingin tahu bagaimana Sharifdez promosikan sebuah produk Clickbank dan menghasilkan pendapatan dari produk tersebut, boleh teruskan membaca.

Rabu, 12 September 2012

Volkswagen Malaysia Das Auto Show 2012 | Pendapatan Nuffnang.

1 teman memberi kata semangat.
Pada hari Sabtu, 8 September 2012 yang lalu, Volkswagen Malaysia telah mengadakan auto show serta melancarkan model terbaru kereta Volkswagen, rekabentuk klasik yang diberi sentuhan moden.  The Icon is Back, itulah tema untuk auto show Volkswagen pada tahun ini.


…: xXOXx :…

Entah betul, entah tidak maklumat di atas tu, hehehe J

Isnin, 10 September 2012

Buat Duit Internet | Viral Samurai X.

3 teman memberi kata semangat.
Bagaimana nak buat duit dari internet? Senang-senang ja dapat RM3000 tak sampai sebulan pun.

Salah satu cara orang masa kini buat duit melalui internet ialah dari affiliate. Cuma promosikan produk yang tengah hangat di pasaran internet sekarang dan terima komisen hasil jualan yang berjaya dilakukan. Tapi, hakikatnya tidak semudah disangka. Perlu ada strategi yang betul, baru akan nampak hasilnya.


Baru-baru ini Sharifdez ada promosikan satu produk untuk mendapatkan banyak like di Fan Page iaitu Viral Samurai X. Tidak disangka, ada jualan terhasil. Sharifdez hanya promosikan di blog ini sahaja.