Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 25 April 2013

Beli Handbag Online | Buatan Paris

Jom beli handbag buatan Paris secara online.

Salam sejahtera.  Siapa pembaca Blog Sharifdez di sini suka membeli handbag secara online?  Hari ini Sharifdez kongsikan 1 laman web untuk anda yang sukakan handbag buatan Paris.  Banyak koleksi handbag baru akan dikeluarkan setiap bulan.


Web tersebut bukan sahaja menjual handbag, tetapi alat solekan serta pelbagai aksesori untuk dipadankan dengan handbag yang cantik buatannya.  Selain handbag, web tersebut juga menawarkan pelbagai koleksi kasut dan pakaian yang selesa.

Pastinya anda akan teruja dengan deretan koleksi yang diilhamkan untuk anda yang gemar berfesyen.  Apa yang lebih menarik, tawaran harga yang sangat istimewa untuk barang buatan Paris ini.


Jadi, tidak hairanlah jika Fara Fauzana aka Fafau, DJ HotFM turut meminati koleksi dari web ini.  Fara Fauzana juga telah diangkat menjadi duta untuk syarikat ini.  Lihat video pendek di bawah ni.


Apa yang lebih menarik berkenaan laman web ini, anda boleh mendapat diskaun harga lebih murah dari syarikat apabila menjadi ahli.  Bukan setakat itu, anda juga boleh berkongsi keuntungan syarikat apabila memperkenalkan syarikat ini pada orang ramai.

Jadi, lebih banyak koleksi handbag yang dapat anda miliki nanti. (^_^)

Klik di sini, atau pada gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

V V V V V


BS : Review ini khas untuk Amylia Hannah.


Like / Share jika suka Online Shopping.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: