Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 22 Mei 2013

Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook | Gajet Terbaru Mei 2013 | Video

Pelancaran gajet terbaru, Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook.  Siapa di sini pengguna tegar Acer.  Gajet terbaru dari Acer ini pasti buatkan tidur malam anda tidak lena, hehehee.

Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook telah mula dipasarkan minggu lalu (15 Mei 2013).  Promosi besar-besaran juga telah dilakukan dengan menjadikan blogger sebagai tunjang utama promosi.  Tentu sekali Nuffnang adalah lombong emas untuk blogger menjana duit tambahan dari pelancaran Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook ni.
 

Kuat betul pengaruh blogger pada sesuatu pelancaran produk terbaru.  Memang diketahui blogger mempunyai pengikut dan pembaca tersendiri.  Pastinya apa yang dikongsikan blogger tersebut memberi pengaruh pada pengikutnya…  Ehh, dah lari dari topik asal ni, hehe.

Oklah, jom layan video khas dari YouTube Acer ni.

Video Convertible Acer Aspire P3 Ultrabook bersama DJ Tiesto.

Beberapa ciri yang ada pada Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook
- Inspired by Intel cip pemprosesan i3 mengunakan Windows 8.
- Ultraportable. Berat hanya 790g, ketebalan 9.95mm
- Detachable tablet dan papan kekunci.
- Touch Centric
 

Seronoknya jika dapat memiliki Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook ni.  Puas dapat layan lagu-lagu kegemaran.  Nak layari blog pun mudah di mana-mana sahaja.  Sudah la ringan, mudah alih, nipis pula tu.  Teknologi sekarang tak terjangkau di akal.  Entah bagaimana lah rupa produk untuk masa depan ya.

Lebih banyak info, boleh ke laman web Acer.



Terima kasih singgah baca entri ni. Sila Like kalau suka Acer ni (o_~)

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: