Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 9 September 2013

Cara Buat Duit RM100 Sehari | SSN Network

Bagaimana mahu buat duit RM100 sehari dari internet?

Hari ini Sharifdez bawakan topik pasal buat duit online lagi.  Dah bosan dengar pasal buat duit online di Blog Sharifdez ni, kan.  Kalau ya, mesti poket anda selalu penuh.

Baiklah, kalau anda jenis yang ‘hujung bulan pecah duit tabung’ atau ‘selongkar laci cari duit syiling’, mungkin laman web ini boleh bantu anda mengurangkan beban kewangan setiap bulan.

Jadi Reseller SSN Network

Dengan menjadi reseller SNN Network, anda akan menerima keuntungan 100 peratus hasil jualan yang berjaya dilakukan.  Cara menjadi reseller SNN Network mudah sahaja.  Anda perlu memiliki laman web replika SNN Network dengan modal permulaan RM50 (pendaftaran dan pengaktifan laman web akan diberitahu di ‘Member Area’).

Bagaimana cara buat duit RM100 sehari melalui SSN Network ni?
Jawapan : Selepas anda menjadi ahli aktif, tugas anda hanyalah mempromosikan link laman web replika anda.  Jika ada sesiapa yang berminat dan membeli produk yang ditawarkan di SSN Network, maka anda akan mendapat keuntungan 100 peratus iaitu RM50, modal permulaan anda untuk memiliki laman web replika SSN Network.

Jika sehari ada 2 jualan yang terhasil, maka pendapatan yang anda perolehi hari itu adalah RM100.  Mudah kan.  Tugas utama anda hanyalah melakukan promosi sahaja (cara-cara melakukan promosi juga diterangkan di ‘Member Area’).


Maklumat selanjutnya sila ke laman web SSN Network.


'Like' jika suka info ini.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: