Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 25 Februari 2014

Tingkatkan Trafik Blog Sambil Buat Duit

Bagaimana cara nak tingkatkan
trafik blog sambil buat duit?

Anda ada blog?  Mahu tingkatkan trafik blog anda?  Bagaimana mahu buat duit sambil tambah trafik ke blog?  Jika ya, Sharifdez kongsikan satu laman untuk meningkatkan trafik blog anda sambil buat duit.


Sebenarnya, duit yang akan anda dapat tidak la banyak mana pun kerana laman web ini khas untuk tingkatkan trafik sahaja.  Duit yang akan anda terima hanya sebagai bonus sahaja kerana menggunakan servis percuma ini.

Jika anda mahukan trafik yang  lebih banyak, anda boleh UPGRADE keahlian atau ajak rakan-rakan blog untuk sama-sama gunakan website ini.


Bagaimana laman web ini berfungsi?
Baiklah, tugas pertama anda selepas mendaftar ialah untuk melayari 100 laman web (SURF) rakan-rakan yang telah menjadi ahli.  Sekiranya anda telah melayari 1000 laman web, USD0.30 sen akan dikreditkan ke akaun anda.  Jika lebih banyak anda SURF, lebih banyak anda akan dapat.  Apabila anda mencapai USD3.00, anda boleh keluarkan duit tersebut ke akaun PAYPAL.

Bagaimana mahu dapatkan lebih banyak duit?
Salah satu cara mahu buat duit ialah anda buat satu blog dan promosikan produk CLICKBANK.  Trafik yang anda hantar ke blog CLICKBANK ini mungkin akan membeli produk yang anda promosikan.  Anda boleh cuma untuk lihat hasilnya.

Sharifdez telah sebulan aktif untuk dapatkan trafik dari website ini.  Di bawah adalah sedikit bonus yang telah Sharifdez terima USD0.60 sen.  Sharifdez telah gunakan separuh untuk UPGRADE kepada akaun Premium selama 1 hari.

Selepas ini nak simpan dulu bonus tersebut sehingga USD8.00 untuk UPGRADE akaun Premium.  Terdapat pelbagai kelebihan bila jadi ahli Premium.

Jika anda juga mahu cuba dapatkan trafik dari website ini, bolehlah lihat lebih lanjut di sini.  Oh ya, ahli yang tidak aktif selepas 60 hari akaunnya akan ditamatkan serta merta.

The Most Popular Traffic Exchange

1 ulasan:

  1. salam..satu artikel yang sangat bagus untuk meningkatkan lagi trafik ke blog!

    Saya pon nk share satu cara untuk korg smue dptkan trafik yg lbih banyak ke blog korg.

    Cara yang sy slalu gunakan ialah setiap link artikel yg saya post dlm blog sy,sy akan ping dkat website kakiping .Memang best kakiping ni,kbanyakan trafik blog saya datang dari kakiping.com .Korg cuba la ye :D

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.