Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 10 Ogos 2014

Kerja Sambilan Di Rumah | Income USD50 Sehari | Klik Iklan

Kerja Di Rumah Tanpa Modal - Klik Iklan

Salam Sejahtera.  Anda sedang mencari peluang kerja sambilan dari rumah?  Jika ya, Sharifdez ingin kongsikan beberapa sumber pendapatan dari internet.  Tiada sebarang kemahiran diperlukan.  Hanya perlu komitmen, kesabaran serta usaha berterusan.

Sumber Dari Google Image.

Peluang kerja online ini tidak menjanjikan pendapatan yang lumayan, hanya beberapa dollar sahaja sebulan.  Namun semakin lama anda lakukan kerja ini, income anda boleh mencapai $10 dollar sehari.  Berminat?  Baca seterusnya di bawah...


Secara jujur, Sharifdez baru lakukan kerja ini hampir 2 bulan yang lalu (20 Jun 2014).  Belum ada income yang Sharifdez terima kerana income yang dikumpul Sharifdez laburkan semula untuk tingkatkan income di kemudian hari.

Pasti anda tertanya-tanya kan kerja apa yang Sharifdez lakukan.  Kerjanya mudah sahaja,  tak sampai 30 minit pun sudah selesai.  Setiap hari Sharifdez akan diberi beberapa IKLAN.  Tugas Sharifdez ialah melihat semua iklan tersebut.


Setelah selesai, Sharifdez akan dibayar atas kerja tersebut.  Setiap iklan mempunyai nilai yang berbeza.  Ada yang bernilai $0.001, ada yang bernilai $0.01.  Jika kita Upgrade, nilai iklan ada yang mencapai sehingga $0.04 perklik. 

Baiklah, di bawah disenaraikan 5 laman yang telah Sharifdez sertai.
1.  Buxvertise
2.  Neobux (dilancarkan pada 2008)
3.  Clixsense (dilancarkan pada 2007)

Ada lebih dari 5 laman Sharifdez telah sertai, tapi di atas paling cepat menampakkan hasil.

Mahu income $10 Dollar Sehari?  Tiada rahsia untuk Sharifdez kongsikan di sini.  Hanya ada tiga perkara sahaja anda perlu lakukan iaitu klik iklan setiap hari (minimum 4 iklan perlu klik),  Upgrade status keahlian dan sewa (rent referral) seramai mungkin.  Kenapa perlu sewa referral dan Upgrade.  Kerana nilai klik akan bertambah dari $0.01 kepada $0.02 dan nilai dari rented referral pula dari $0.001 kepada $0.005.  (NOTA : Setiap laman mempunyai nilai IKLAN yang berbeza, harap maklum).

Langkah Jana Income $10 Dollar Sehari (PROBUX).
Langkah 1 - Klik iklan setiap hari.  Cuba dapatkan $0.60 secepat mungkin.
Langkah 2 - Sewa Referral (RR).  Setelah cukup $0.60, sewa 3 referral.

Langkah 3 - Ulang langkah 1 dan langkah 2 sehingga mencapai 200RR (had maksimum).
Langkah 4 - Upgrade keahlian.  Setelah mencapai 200RR, income anda akan mula berkembang di tahap ini.  Cuba kumpulkan sehingga mencapai $80 Dollar, kemudian Upgrade keahlian.

Langkah 5 - Ulang langkah 1 dan langkah 2 sehingga mencapai 4000RR (Had Maksimum).
Langkah 6 - Keluarkan pendapatan anda.

Jom kita buat kira-kira.  Andaikan anda telah Upgrade keahlian dan mempunyai 2000RR.  Iklan yang anda klik setiap hari 5 sahaja manakala RR anda klik 1 iklan sahaja.

Iklan anda klik = 5 iklan X $0.02 = $0.10
Iklan RR anda klik = 1 iklan X 2000RR X $0.01 = $20
Jumlah keseluruhan $0.10 + $20 = $20.10 sehari.
NOTA : Ini nilai paling kecil Sharifdez ambil.  Income sebenar mungkin berbeza.  Anda perlu klik 4 iklan setiap hari untuk layak terima income dari RR.  RR juga perlu klik 4 iklan untuk layak terima income dari RRnya pula.  Anda pula perlu bayar tugasan setiap RR (boleh aktifkan Autopay).  Dari 2000RR, mungkin separuh sahaja akan klik iklan.  Jadi Sharifdez andaikan purata RR klik hanya 1 iklan sahaja.

Maka, anggaran income anda $20.10 bahagi 2 = $10.05.

$10.05 dollar sehari dengan luangkan masa 15 hingga 30 minit sahaja sehari.  Mahukan $50 Dollar sehari?  Sertai lah laman web yang Sharifdez telah senaraikan di atas.

Video : Cashout Income dari Probux (English).

8 ulasan:

  1. dah lama nak join tapi tak brapa paham n tengah banyak assigmnt T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba join 1 dulu, bila dah ada banyak masa boleh join semua.

      Padam
  2. Saya masih tak faham laa. Hmm boleh tanya sikit tak mengenai paypal tuu? Sebab saya tak reti laa gunakan. Tapi saya dah daftar. Apa yaaa kita perlh buat? Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba buat carian di Google "Cara Daftar Akaun Paypal". Ada banyak blogger yang berkongsi info ini.

      Padam
    2. Terima kasih. Tapi saya ingin tanya lagi satu soalan. Saya dah daftar account probux and clixense. Tapi saya tak tahu which iklan yang perlu di click to generate.income? Thank youuuu 👓

      Padam
  3. Klik link bwh utk dpt income percuma tnpa modal.. sgn up shj sudh dpt us$25
    http://peruserpaid.com/?ref=4307

    BalasPadam
  4. lala sufi..sy ade buat perusedpaid ni..tp mcm mana nk cash out..xboleh la..plezz tolong,wassap 01129289337

    BalasPadam
  5. http://peruserpaid.com/?ref=38554... klik link ini yang mungkin membantu anda

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.