Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 7 April 2013

Kerja Dari Rumah Tanpa Modal | Sambilan atau Sepenuh Masa


Adakah terdapat kerja sambilan yang dapat
dilakukan di rumah tanpa perlu keluarkan modal?

Salam sejahtera.  Jika anda seorang pelajar lepasan SPM, suri rumah, atau pelajar Universiti / Kolej ( sedang cuti semester ) adalah amat rugi jika anda tidak gunakan masa terluang yang ada untuk mencari duit poket tambahan.

Kerja sambilan di rumah adalah satu cara untuk anda menghasilkan duit poket tambahan.  Jadi, hari ini Sharifdez kongsikan satu website untuk anda buat kerja sambilan di rumah.  Itupun jika anda berminat lah.  Tiada paksaan.  Sekadar berkongsi sesuatu perkara yang dirasakan perlu.  Jika berguna, diharap dapat memberi manfaat pada semua.  Jika tidak, Sharifdez hanya mampu ungkapkan kata MAAF sahaja.
 


Baiklah, berbalik kepada soalan tajuk entri kali ini, ‘Kerja Dari Rumah Tanpa Modal | Sambilan atau Sepenuh Masa’.  Pandangan peribadi Sharifdez ialah tidak kira apa kerja sekalipun, sama ada sambilan atau makan gaji, anda tetap perlu keluarkan modal untuk bermula.  Sebagai contoh, sekiranya anda baru bekerja di pejabat atau kilang, anda perlu keluarkan modal permulaan iaitu modal tenaga, idea, atau wang ringgit.

Maksud Sharifdez di sini ialah anda perlu buat kerja (tenaga) sebelum dibayar upah di hujung bulan, perlu memerah idea untuk siapkan sesuatu projek dan terpaksa keluarkan duit untuk ke tempat kerja.

Jadi, jika anda mencari kerja sambilan di rumah tanpa perlu modal, lupakan sahaja.

Masih berminat nak buat kerja sambilan di rumah?  Anda dibayar dalam mata wang US Dolar.  Modal permulaan anda cuma RM50 untuk panduan asas secara online dan video tutorial cara mendapatkan kerja di rumah. Klik di sini untuk maklumat lanjut. 




Like / Share jika info ini berguna.

39 ulasan:

  1. http://www.luvquran.com/hop.php?ref=hilmiahmad

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai.....ce try yg ni ha....try r.....memang best
      http://www.TalkFree2U.com/duitribu2

      Padam
  2. Kerja online dari rumah tanpa perlu mengeluarkan modal sesen pun. Klik link di bawah jika anda perlukan side income http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4595104

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Tipu ker. Cuba buat carian di google "Komisen JobdiRumah", berapa ramai sudah berjaya dapat duit dari website ni. Sharifdez pun dah dapat lebih dari RM100. :)

      Padam
    2. yg ni cnfom xtipu tau....i dah bnyak dpt dah,,...

      http://www.TalkFree2U.com/duitribu2

      Padam
  4. http://www.jobdirumah.com/bond007

    BalasPadam
  5. dah join .tp :( xpandai nk complete profile tu...bnyk sgt la..sy ni just student..yang xde ape2 pglaman..mcmane nk complete kn profile tu kalo sket sgt pglmn yg ade..sampai hari ni x apply satu pon project lg.. :( sdeh betol

    BalasPadam
  6. salam , betol ka benda ni ? saya nak daftar tapi takur terkena lagi .. setakat ini sampai bulan july ni , dah dapat berapa yaa .. ? kalau betul dibayar dan boleh dapat bayaran .. saya nak daftar .. untuk bantu keluarga saya ..
    selalu ke duit masuk ..
    kalau boleh reply di web ye
    saya perlukan .. skongan awk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lihat bukti di entri ini.

      http://sharifdez.blogspot.com/2013/06/kerja-dari-rumah-online-bukti-dapat-duit.html

      Padam
    2. cube try yg ni...memang bukti2 yg cukup nak jadi kaya...

      http://www.TalkFree2U.com/duitribu2

      Padam
  7. saya nak sangt crik kja drumah,,,saya suri rumah,,bkn sng nsk dptduit dri suami,kslo btol saya nak dftar,,,tlg saya ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukti pendapatan, lihat di entri ini.

      http://sharifdez.blogspot.com/2013/06/kerja-dari-rumah-online-bukti-dapat-duit.html

      Padam
    2. hai...ce try ni....betul punya duit ni...

      http://www.TalkFree2U.com/duitribu2

      Padam
  8. cuba dulu baru tau,,,kalau dieorag tipu dieorang tanggung dosa,,,

    BalasPadam
  9. tapi admin kenapa sesetengah orang akan promote kat fb? dah macam mlm pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada 'income' yang akan diperolehi jika ada yang membuat belian melalui link yang digunakan.

      Padam
  10. Balasan
    1. Panduan JDR kena keluar modal.
      Promote website JDR tak perlu modal, Admin JDR akan beri komisen.

      Padam
  11. Nak buat tp laptop tkda pki hp leh ke haha

    BalasPadam
  12. ILMU MEGNET REZEKI

    Memperkenalkan – (Unlimited Confidence Subliminal Recording) Hipnosis Tarikan Rezeki cara terbaru memformatkan minda bawah sedar ,


    -Ia akan melengkapkan hidup anda dan mengubah hidup anda daripada seorang yang bersusah-payah untuk mendapatkan rezeki kepada seorang yang menariknya secara automatik.


    - Ia mengaktifkan anda sebagai Elemen Penarik Rezeki.


    -Ia akan menyediakan anda ‘blueprint’ minda wang yang anda tidak ada selama ini.


    - Ia dapat membuang kepercayaan lama anda tentang rezeki dan kekayaan.
    Halangan anda terhadap rezeki akan dibuang dan mengakibatkan rezeki datang kepada anda.

    -Ia dapat menghilangkan keraguan dalam diri anda tentang rezeki dan kekayaan.


    -Rezeki datang tiba-tiba tanpa disangka, dengan izin-Nya.


    -Menjadi lebih positif dalam segala aspek kehidupan.


    -Hidup menjadi lebih tenang dan relax.


    (Nota: Perlu diingatkan bahawa semua di atas berlaku dengan izin-Nya.)

    Apakah proses audio Hipnosis?
    Hipnosis terdiri drpd beberapa peringkat iaitu:

    1) pre-talk
    2) induction
    3) deepening
    4) script
    5) trance termination

    maklumat lanjut sila lawat sini(copypaste): http://wee.my/Ftd1

    BalasPadam
  13. Sebelum masuk.ini mesti minta duit itu ini.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum .. Saya dah daftar tapi kenapa tak ada respons ya dari pihak jobdirumah? please reply di blog saya boleh , takut sy termiss jwpan awak.. Saya dah brapa kali call, but there is no answer.. tolong bantu saya boleh? kalau add di fb lagi senang nak contact rasanya..

    terima kasih atas bantuan awak... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jobdirumah.com sedang dinaik-taraf. Maaf di atas sebarang kesulitan. Jika ada masalah, sila gunakan tiket (support) yang disediakan. Terima kasih.

      Padam
    2. keja ngan jobdirumah ke ?.....padan promote....ingatkan freelancer...

      Padam
  15. Salam boleh hubungi saya di talian 011 23612479

    BalasPadam
  16. Salam boleh hubungi saya di talian 011 23612479

    BalasPadam
  17. http://jobandcash.com/?share=67122 -FREE N EASY.cube click pada link ini dan anda akn tahu ape kelebihan yg ade padanya.

    BalasPadam
  18. http://jobandcash.com/?share=67122

    BalasPadam
  19. Mari menjana pendapatan dengan hanya menggunakan Simkad Toneexcel..Jika tidak pandai menaja..mudah sahaja..Daftar & upgrade disini..Yg lain sistem autopilot profit uruskan , hanya promote link anda! mudah kn, tak perlu jumpa prospek ! Berbaloi2
    http://bit.ly/1A9jtzw

    BalasPadam
  20. jom try link ni..
    http://jobandcash.com/?share=141180

    BalasPadam
  21. http://jobandcash.com/?share=162355 klik now?/

    BalasPadam
  22. ramai juga yang komen kat sini.. mesti ramai yang dah dapat income dari kerja dari rumah ni

    BalasPadam
  23. Ada sape2 leh ajar mcm mana nk cashkn duit dr jobandcash?sbb saya dh try nk tebus duit tp mcm2 kena buat dn duit kena tarik!!

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.