Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 11 Julai 2011

Blogspot : Jangan La Merajuk Lama Sangat.

Assalamualaikum teman blogger dan pembaca setia blog ini.

Blogspot meragam lagi.  Tertekan betul.  Tak dapat nak senaraikan 20 blogger terbaik untuk diserbu.  Kepada teman-teman baru yang dah follow blog Sharifdez diharap bersabar.  Sebaik sahaja button follow berfungsi semula, Sharifdez akan serbu dan follow blog kamu pula.

Sumber dari Google Image
 Mana-mana blog yang Sharifdez follow akan dimasukkan dalam senarai bloglist "Teman Berbicara" Sharifdez.  Terima kasih follow blog ini.


Nota : Blogspot asyik meragam ja. Baru nak naikkan balik ranking dunia, dah buat perangai.  Macam mana nak lawan dengan pesabuk (facebook).
.

16 ulasan:

  1. huhu sabo ye bro. nanti elok la tu.. harap2 x lama

    BalasPadam
  2. @Freaky Harap-harap begitu lah hendaknya.

    BalasPadam
  3. wah...tercalon gak dlm 20 blogger best...sonok2..thanx yawww

    BalasPadam
  4. sabaq...tp kenapa blog aku tak hilang pon widget follower tue?

    BalasPadam
  5. tau xpe....rse len mcm je btton follow hilang..

    kcewa....xdpt follow mreka2..huhuhuh..

    BalasPadam
  6. yeay..butang follower dah kembali...ada perubahan sikit la kat butang tue...

    BalasPadam
  7. blogspot tgh upgrade tu.. tu yg kdg2 asyik meragam je...

    BalasPadam
  8. mcm chipsmore la die tu hehe

    BalasPadam
  9. hari ni dah pulih.. 2 hari blogsport msk wad..hehe

    BalasPadam
  10. dah tak merajuk dah dia..haha..=)

    BalasPadam
  11. @Famili Ceria Tak semua yang terlibat. sesetengah sahaja kot.

    BalasPadam
  12. @Famili Ceria Dah kembali ka. Ha'a la. Dah berwajah baru. Patut pon, ingatkan merajuk. Hehe.

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.