Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 12 September 2011

Terpesona Lagi : Siapa Pula Gadis Comel dan Cute Ni.

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Apa khabar anda hari ini.  Semoga sihat sentiasa hendaknya.  Barulah boleh datang selalu ke blog sharifdez ni. (:

Ada sesiapa kenal gadis cantik dan comel di bawah ni.  Comel betul gadis ni kan.  Sharifdez dah beralih arah apabila mengetahui gadis cantik sebelum ini adalah palsu.  Gambar-gambarnya telah diedit, bukan asli.  Tapi orangnya masih cantik juga.

Siapa pula gadis yang telah berjaya mencuri pandangan Sharifdez kali ini. 

Comel kan gadis ni.
Ini lah gadis tersebut.  Sampai termimpi-mimpi sebab selalu menatap gambarnya yang comel tu (hehe, tipu ja).  Gadis ini bernama Lin Ketong.  Kalau dilihat dari jauh, wajahnya tak ubah seperti anak patung, Beliau merupakan seorang model yang berasal dari China.  Memang patut la jadi model, memang dah cantik.

Lin Ketong mempunyai nama samaran iaitu Juliet Lin, lahir pada 20 September 1988 (beberapa hari ja lagi birthday dia). Hobi: Tidur, dengar music, membeli belah, menonton filem, bergambar dan bermain internet.

Macam anak patung ja muka tu.
Tentu anda tak puas tengok awek baru Sharifdez ni kan (perasan lebih pula Sharifdez ni, hehe jangan marah).  Kalau nak tengok lebih banyak gambar Juliet Lin, klik ja link di bawah tu.  Jangan sampai air liur tu meleleh dah la.

Biodata dan gambar Chinese model Lin Ke Tong




Nota : Kerap pula Sharifdez letak gambar gadis cantik di blog ni. Sekadar penyeri ruangan blog yang membosankan ni.  Lepas ni nak usha blogger cantik di Malaysia pulak lah.  Siapakah orangnya?


Terkait : Cara Dapat Prepaid Top Up Percuma Setiap Minggu.

.

6 ulasan:

  1. comel kan? cm anak patung. haha :D

    BalasPadam
  2. Comelnya...! seksi lagi tu haha "D

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. gadis sabah berlambak rupa macam nie.
      kita tak heran.. ada lagi lawa dari ini... sepupuh rupa cam fauziah latif..
      ziana, era?....
      datangla ke sabah.. klu tak caya

      Padam
  4. pic dha edit...tue psl lar..

    BalasPadam
  5. blog yang bagus... dan artikel artikelnya sangat informatif.. terima kasih dan salam persahabatan.. sigit hermawan go blog

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.