Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 20 September 2011

Blogger Bro Ahmad Ajak Bermain SEO.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Siapa Bro Ahmad? Ada sesiapa yang kenal dengan blogger Bro Ahmad? Sharifdez selalu juga berkunjung ke blog Bro Ahmad ni (tipu). Nak komen pun tak tahu nak komen pasal apa. Walaupun blognya nampak simple, tapi ada banyak info berkenaan SEO.

SEO ni apa benda pulak? Sharifdez nak terangkan secara terperinci pun Sharifdez bukan arif sangat benda-benda lah ni semua. Salah nanti, buat malu ja. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh rujuk blog Bro Ahmad.

Apa pula kaitan blog Bro Ahmad dengan SEO? Haha, Mai sini rapat-rapat Sharifdez nak habaq. Bro Ahmad nak promote blog melalui RSS feed blog di blog beliau. RSS feed blog ni ‘mahkluk’ apa pulak?  RSS feed blog ni ialah…. errr, Sharifdez pun tak tau.

Huhuhu, nampak sangat ceteknya ilmu dalam dunia berbeloging ni.

Kalau korang nak tau, korang terjah sajalah blog BRO AHMAD tu.

Anda rasa anda hebat dalam bermain SEO? Jom sahut cabaran dari Bro Ahmad ni. Mana tahu anda pula akan terpilih untuk dipromosikan di blog beliau. Klik di sini, atau banner di bawah.


Ini satu benda baru bagi Sharifdez. Sebelum ni buat entri hentam keromo ja. Tak pernah pulak nak fikir pasal SEO segala bagai. Banyak lagi yang perlu dipelajari dalam berbelog ni kalau nak berjaya. Terima kasih Bro Ahmad. Cabaran seperti ini boleh membuka mata blogger baru seperti Sharifdez untuk belajar lebih banyak berkaitan blog ni. TQ.

Link : RSS feed blog bagi yang berminat


Terkait : Cara Dapat Prepaid Top Up Percuma Setiap Minggu.

Nota BS : Pening sekejab nak faham SEO ni.

.

4 ulasan:

  1. tak salah nak belajar..bro pun dalam pelajaran jugak..semoga berjaya, nanti awak akan faham tentang ni, orang kata timba pengalaman baru boleh berjaya..betul tak?

    thank join..seminggu search google keyword tu..semoga berjaya.

    BalasPadam
  2. @Bro ahmad Betul, betul, betul... (:

    Sama-sama. Menanti dengan sabar.

    BalasPadam
  3. Eh? Tersama plak title entri.. Try cek wa punya entri.. Nasib baik isi tak sama-_-"

    http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/09/bro-ahmad-boleh-explain-tak.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.