Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 22 Jun 2011

JOM SEGMEN : AKU PROMOSI KAU, KAU PROMOSI AKU..

Assalamualaikum Blogger 1 Malaysia.

Hari ni nak join segmen abang Ben lagi.   Sesuai sangat la dengan Blog Sharifdez ni.  Suka promosi blog teman-teman yang dah follow blog ni.  Nak kata blog ni bagus tak tau la pulak.  Harap teman blogger boleh tegur nanti.

Ok, kalau nak join, serbu ja blog abang Ben ni. KLIK SINI.

Santai Bersama BEN ASHAARI

Harap lepas ni lagi ramai lah blog yang dapat sharifdez promosikan.  Jom kita promosi sama-sama. Serbu sini.


Nota : Tengah boring-boring ni abg Ben buat segmen pulak. Macam tau-tau ja. Hehe.

13 ulasan:

  1. oke la same2 promot ..same femes..haish awak..

    BalasPadam
  2. as salam..

    pakcik datang ziarah membawa promosi~
    sambil tunggu waktu solat asar~
    singgah kembali jika sudi~

    =)

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  3. No 139 datang melapor dirik!

    datang n tinggalkan link.. :)

    http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
    BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

    BalasPadam
  4. BW, sini... Lalalal

    http://lytulip.blogspot.com

    *Peace :)

    BalasPadam
  5. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

    BalasPadam
  6. saya join jugak
    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  7. "datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    BalasPadam
  8. salam,
    ingin blog anda dipromosi...:)

    http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  9. terjah sini (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  10. Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

    http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  11. dtg dgn rombongan cik kiah!

    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  12. terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.