Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 16 Jun 2011

Senarai Peserta Segmen Mengejut : Kotak Bulat.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Minggu ni tak ada mood nak blogwalking.  Tapi Alhamdulillah masih ada yang sudi singgah dan terjah blog sharifdez ni.  Terima kasih pada teman-teman blog yang sudi review blog yang entah apa-apa ni.

Oklah, sebenarnya entri ni sekadar nak memberitahu bahawa blogger Kotak Bulat dah senaraikan blog yang dah join Segmen Mengejut tempoh hari.  Dah habis rupanya.

Saya pun tersenarai juga. Nombor 4 gitu.  Kira yang terawal jugak la.  Kalau nak tengok senarai mereka yang dah join segmen Kotak Bulat ni, boleh klik di sini.

!  kotak bulat menulis !






Nota : Esok Sharifdez akan diumumkan Blogger Terbaik Mingguan.

1 ulasan:

  1. woahhh kau pun masuk gak eh?
    good luck for both of us ^^
    ak nombor 8 ;P

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.