Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 2 Oktober 2011

Segmen : Tambah Trafik Blog!


Assalamualaikum | Salam 1 Malaysia.

Jom Join Segmen.

Dah agak lama tak join segmen teman blogger.  Hari ini Sharifdez nak join satu segmen ni.  Boleh tambahkan lagi trafik blog ni.  J

Jom kita meriahkan segmen yang dianjurkan oleh Salwa Ismail ni. Klik di sini
.

-------------------------------- 
1. Buat satu entry bertajuk : Jom tambah trafik blog!
2. Letak banner kat atas ni
3. Hantar url di ruangan komen


Tarikh tutup :  5/10/2011 - 2.30 petang  (rabu) 3 hari dari sekarang.


# Peserta yang menyumbang traffic paling tinggi ke entry ni, akan dapat hadiah saguhati.
# Senarai peserta akan dijadikan stikypost.
 --------------------------------



Anda suka bersegmen? silalah ‘like’. Peace.
.

37 ulasan:

  1. haha jalan menyibuk di sini sharifdez..aah kan da lame sally menyepi ntah la malas plak kan bz bz..join segmen mmg besh hahah

    BalasPadam
  2. singgh dri segmen yg sme hehe

    slm blogger :)

    BalasPadam
  3. Genk singgah sini..
    Datang dari segmen yang sama

    MENARIK DI genkcorner.blogspot
    JOM BACA

    JOM TERJAH MISSCHA(WAJIB KLIK)

    ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

    BalasPadam
  4. ryn singgah dari segmen sme :)
    suke3 !
    btw, follow cnie jugakk :)

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen same jgk..:)

    BalasPadam
  6. waaa ramai dah comment...


    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Cak!!dtng dri segmen
    http://gambar-cool.blogspot.com/2011/10/cool-pandaijom-tambah-trafik-blog.html

    BalasPadam
  8. singgah n follow dari segmen yang sama..salam perkenalan..

    BalasPadam
  9. Datang dari segmen yang sama juga! datang singgah ya? Salam perkenalan :)

    BalasPadam
  10. ai.. singgh dr segmen yg sma.. :))

    BalasPadam
  11. Terjah ke sini dari segmen cik salwa. btw nice blog :)

    | Salam ziarah dari KhatGrafik |

    BalasPadam
  12. hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    BalasPadam
  13. salam n hye~!!

    sy dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye..thanks!!

    Greennn Inspiration

    BalasPadam
  14. hee..jalan2 tengah malam melawat rakan blogger..:D

    BalasPadam
  15. jalan2 tmbh trafik.. join jugak

    BalasPadam
  16. segmen sama...kita tambah2 trafik kat sini ye, salam ceria blogging.

    BalasPadam
  17. salam, dtg dari segmen sama...folloe sini yer, n jemput memeriahkan segmen mari berkenalan di http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html

    BalasPadam
  18. dr segmen yg sama..jom singgah ke blogku juga
    http://farzly.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html
    ok

    BalasPadam
  19. singgah tinggal tapak tangan sini :) jejak sekali :) jum dtg lawat plak :)

    BalasPadam
  20. jom lah dtg blog kita..

    kita dr segman yg saam :)

    BalasPadam
  21. singgah sini jenguk peserta :D
    salwaismail.blogspot.com

    BalasPadam
  22. singgah dari segmen salwa :)

    http://gurlgemini.blogspot.com

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum, Eza datang dari segmen Salwa Ismail. Eza singgah sini nak naikkan traffic blog awak.. Hik3… Salam kenalan dari Eza, Happy blogging ^_^. Jempot singgah blog Eza yer…I welcome you to come~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    BalasPadam
  24. hye.. singgah dr segmen yg same..done follow u.. jum ke sana!

    http://sayetaksukemasam.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum.....

    saya baru berpeluang kunjung di sini....:)

    terus berblog yer...:)

    BalasPadam
  26. dr segmen same

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. dtg dan follow dari segmen tambah trafik blog :)


    visit me ya :)


    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    BalasPadam
  28. singgah sini yer..
    http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-bloggggg.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.