Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 5 Oktober 2011

Dapat Hampir RM30 Ribu Dari Nuffnang Dan Blog | Red Mummy.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih berkunjung ke blog Sharifdez. 

Tengok pada tajuk mesti rasa teruja, kan.  Tak pun rasa tercabar.  Sharifdez memang rasa tercabar.  Siapa sangka hanya dengan berblog sahaja mampu menghasilkan pendapatan sehingga RM30 ribu.  RM 30 ribu tu…. bukan RM 30 ya.


Siapa ‘Pencinta Merah’ aka ‘Red Love’ aka ‘ Red Mummy’?  Mereka yang dah lama dalam dunia blogging ni mesti dah kenal pada Red Mummy.  Red Mummy pernah masuk surat khabar, tapi Sharifdez tak ingat yang mana.

Pada mulanya Sharifdez tak ambil pusing sangat hinggalah terbaca satu artikal yang dikarang oleh seorang blogger ni (dah lupa).  Masa tu Sharifdez hanya jadi pembaca sahaja, belum ada lagi blog.

Blog Red Mummy memang banyak memberi semangat untuk Sharifdez terus berblog.  Teringin juga suatu hari nanti merasa pendapatan lumayan seperti Red Mummy.  Oklah, jom tengok cek terbaru yang diterima oleh Red Mummy melalui blog beliau.

Dari blog jer dapat jana pendapatan lumayan. Red Mummy.

Red Mummy guna Nuffnang ja. Terbaik la….


Suka Red Mummy boleh ‘like’.
.

7 ulasan:

  1. @Shuhaida Subri Best kan kalau dapat banyak macam tu setiap bulan.

    BalasPadam
  2. red mummy dapat banyak advertorial post..boleh la..mmg bestla jadi dia...jom usaha bagi jadi cam dia...go..go...go..

    BalasPadam
  3. kenal da mummy ni ...memang mabeles dia ni..jana pndapatan gune online je,,...huh jeles taw..

    BalasPadam
  4. 1k pon lum cecah lg... huhu
    inikan 30k...;-)

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.