Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 9 Oktober 2011

Salwa Ismail | Tahniah Dan Terima Kasih | Blogger Pilihan Minggu Ini.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera warga Malaysia dan pengunjung yang datang dari luar Malaysia juga.

Hari ini Sharifdez nak senaraikan blog pilihan untuk minggu ini (9/10/2011 hingga 18/10/2011).  Sudah agak lama juga Sharifdez tidak senaraikan blog pilihan ni.


Ok lah, tanpa membuang masa anda yang berharga tu, Sharifdez senaraikan 4 blog pilihan berdasarkan trafik yang datang dari blog teman-teman Sharifdez ni.

Tahniah dan terima kasih buat Salwa Ismail kerana segmen yang beliau anjurkan tempoh hari mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.  Tidak disangka segmen Salwa Ismail telah memberi trafik pada blog Sharifdez dan turut menambah follower di blog ini.  Terima kasih sekali lagi.  Kalau ada segmen yang best-best boleh Sharifdez join lagi.  Url blog Salwa telah Sharifdez masukkan dalam bloglist ‘Mesti Terjah’ di atas entri ni dan akan kekal di situ selama seminggu.




Selain itu 3 blog turut dipilih untuk diletakkan di bloglist ‘Terbaik | Mesti Terjah’. Blog tersebut ialah :-



Tahniah dan terima kasih pada semua. 

Pada mereka yang telah follow blog Sharifdez, Sharifdez akan follow anda semula.  Blog anda juga akan Sharifdez senaraikan nanti.


‘Suka’ is like, kalau suka boleh ‘like’. Hehehe J

8 ulasan:

  1. haha...saja aku nak kasi peluang kat orang lain pula dok tangga teratas..kalau tak, boleh saja nak maintain..jom jalan2 di blog aku..hehe

    BalasPadam
  2. @Famili Ceria Mungkin lepas ni akan kembali bertahta.

    BalasPadam
  3. Salam,

    Terima Kasih. Suka + Bangga + syok + best=semua perasaan adalah..hehehehe

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.