Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 16 Oktober 2011

Blog Sharifdez Berwajah Baru.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih sudi singgah blog ini.  Kalau sebelum ini anda pernah berkunjung ke blog sharifdez, mesti anda perasan ada perubahan di sini.  Ini lah wajah baru blog Sharifdez.

Banyak juga perkara yang nak kena buat lepas tukar tamplet ni.  Habis semua setting dah hilang.  Sampai ke pagi jugak lah Sharifdez nak betulkan balik.  Jadi kalau ada teman-teman yang nak tukar templet tu, sila buat simpanan ‘backup’ dulu.  Takut setting templet baru anda tu nanti tak sesuai, anda boleh tukar balik ke templet yang lama.


Reka bentuk yang lama.

Wajah baru blog Sharifdez.

Bagaimana?  Ok tak templet ini berbanding yang lama.  Dalam berblog mesti ada sedikit perubahan, kan.  Nanti tak lah tetamu yang berkunjung rasa bosan asyik tengok blog yang sama sahaja.  Sharifdez ambil templet ni dari blogspot sahaja.

Suka rupa baru blog ni, boleh la ‘like’.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: