Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 26 Mei 2013

Cara Nak Dapat Top Up Percuma | Pengguna Maxis Sahaja

Bagaimana nak dapat top up percuma untuk Maxis?

Salam sejahtera.  Anda nak top up percuma?  Siapa yang tak nak benda percuma, kan.  Sharifdez pun nak juga.  Ada sesiapa yang tahu cara nak dapat top up percuma, kongsi lah di sini.  Ehh, entri ni nak ajar cara dapat top up percuma ka atau nak tahu cara.
 

Hehehee.  Terus terang, mana ada cara nak dapat top up percuma, kan.  Tapi kalau anda nak tahu juga, Sharifdez kongsi satu rahsia.  Opsss, tak de nya rahsia, hehehee.  Anda sebenarnya masih perlu keluarkan modal permulaan untuk dapat top up percuma ni.  Selepas tu, orang lain akan tolong top up kan untuk anda.  Setiap bulan, setiap minggu, mungkin juga setiap hari.  Inilah salah satu cara Sharifdez dapatkan top up percuma.  Nak tahu tak?  Kalau nak, baca seterusnya di bawah.

Sebenarnya Sharifdez gunakan satu ‘website buat duit’ ni untuk dapatkan top up percuma.  Jika nak jadi ahli, perlu bayar RM20.  Bila ada yang berminat, mereka akan daftarkan diri.  Tugas Sharifdez seterusnya adalah menghantar satu email pada mereka dengan menawarkan diskaun 50 peratus.  Jadi, mereka perlu bayar RM10 sahaja.  Jika mereka suka tawaran ini, mereka boleh bayar melalui pindahan duit melalui perbankan online atau melalui mesin ATM.
 

Sharifdez juga tawarkan pemindahan kredit top up untuk pengguna Maxis.  Jika anda pengguna Maxis, mesti anda tahu cara nak “Share-to-TopUp”, kan.  Mereka hanya perlu “Share-to-TopUp” pada Sharifdez RM10 melalui handphone dan membuat pengesahan bayaran melalui ‘website buat duit’ berkenaan.  Selepas Sharifdez membuat pengesahan, Sharifdez akan aktifkan ‘website buat duit’ mereka.

Itulah cara Sharifdez dapatkan Top Up percuma.  Tapi syaratnya, kena lah promosikan ‘website buat duit’ tu pada satu Malaysia.  Kalau tak, macam mana nak dapat top up percuma, kan.  Kalau nak duit, Sharifdez boleh jual semula (Share-to-TopUp) pada kawan-kawan di tempat kerja.  Macam-macam cara anda boleh dapat duit.  Apa yang penting, cara anda tidak melanggar hukum dan undang-undang Negara.

Anda nak ‘website buat duit’ ni dengan separuh harga?  Khas untuk anda kerana membaca entri ini hingga habis.  Ikuti langkah di bawah:

--------------------ox0xo-------------------
Langkah 1 : Daftar ahli di ‘Website Buat Duit’.

Langkah 2 : “Share-to-TopUp” RM10 ke no ini >> 0125396724. Hantar SMS seperti berikut : Buka mesej dan taip [ Share 0125396724 10 ] dan hantar ke 22121

( Share = Kod Arahan,
0125396724 = No Handphone, 10 = Jumlah Kredit ) 

Selepas itu anda akan menerima 1 SMS pengesahan.  Balas dengan menaip 'YES'.  Caj perkhidmatan akan dikenakan sebanyak 50sen.  PERINGATAN : Sebelum Share-to-TopUp pastikan kredit anda mempunyai baki RM15 ke atas.

Langkah 3 : Log masuk ke ‘Website Buat Duit’ di bahagian ‘member area’.  Ikut langkah-langkah untuk mengesahkan bayaran dan mengaktifkan website (Sila masukkan nilai RM20 walaupun anda hanya membayar RM10).

Langkah 4 : SMS username anda, jumlah bayaran dan cara bayaran.
Contoh [Sharifdez RM10 TopUp] hantar ke >> 0125396724
--------------------ox0xo-------------------

Selepas sharifdez mendapat SMS, Sharifdez akan aktifkan 'website buat duit' anda (beri tempoh 24 jam).  Anda akan menerima email pengaktifan dari Admin.  Tugas anda selepas itu adalah seperti yang Sharifdez ceritakan di atas tadi.

[Promosi - tawarkan diskaun - cara bayaran - dapat topup percuma]


Jika anda ada blog, boleh buat entri seperti yang anda telah baca ini.  Selamat mencuba.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: