Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 23 September 2012

Sayang | SHAE | Lirik Lagu | Video

Sayang dengarlah permintaan ku.  Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku.  Kerna ku sayang kamu. Wuooo….

Salam sejahtera reader blog Sharifdez.  Mesti anda pernah dengar bait-bait lagu di atas, kan?  Dalam seminggu dua ni, Sharifdez kerap juga dengar lagu ni di tempat kerja.  Rasa enjoy dan happy ja layan lagu tersebut.

Jadi cuti hari ini, Sharifdez cuba-cuba selongkar di internet untuk cari siapa penyanyi yang menyanyikan lagu “Sayang” ni.  Maklumlah, waktu kerja tak sempat nak ambil tahu nama penyanyinya.

Cari punya cari punya cari, akhirnya baru dapat tahu.  Penyanyi ini bukan dari Malaysia.  Huhuhu, kecewa seketika.  Penyanyi ini berketurunan Australia-Riau merupakan penyanyi baru bernaung di bawah Warner Music Indonesia dengan album pertamanya ‘The First’. (sumber)


..--ooOXOo--..

Lirik Lagu Sayang – SHAE

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Kredit : liriklagu.me

..--ooOXOo--..

p/s : Anda suka tak lagu ‘Sayang’? Suka suka suka J
.

13 ulasan:

  1. best giler lagu nie.. suke sgt sgt...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. best gile ! cweet canat :)

    BalasPadam
  3. suka sgt lagu nie .. best sgt ..

    BalasPadam
  4. Lagu ini sungguh warna warni sekali !
    Memang terbaik ..

    BalasPadam
  5. terbaik lah lagu ni

    BalasPadam
  6. nk sgt jmpe dia.. aku nk lamar dia jd bini aku.. weeee~~~

    BalasPadam
  7. Suka sangat dengar lagu ne..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dia belakon tentu sedap gop.

      Padam
  8. i like,
    cool,
    trkena dgn story cinta ku,
    hehehe

    BalasPadam
  9. terrrrrbaikkkkk ahhh lagu ni..

    BalasPadam
  10. power jugak lagu ni.terbaiikkkk betol lagu ni.hebat betol!!!penyanyi pon boleh la thn.cantik lak tu.

    BalasPadam
  11. Mohon review MV ini:

    http://www.youtube.com/watch?v=bEysU5mHhHE

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.