Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 24 Jun 2011

Kita Serbu : Siapa Terpilih Blogger Terbaik Minggu Ini?


Salam sejahtera semua blogger-blogger Malaysia tak kira di mana anda berada ketika ini.  Masih berjaga ka atau sedang menunggu lampu hijau untuk serbu ke bilik tidur. Hehehe.

Ok, seperti biasa hari Jumaat Sharifdez akan umumkan blogger terbaik yang telah menghantar ‘beribu-riban’ pengunjung ke blog Sharifdez ni.  Terima kasih beribu lemon juga kat anda.

Siapakah yang telah merampas kedudukan “ Blogger Terbaik “ di blog Sharifdez untuk minggu ini ( minggu ke-5 )?  Minggu yang lalu, blogger dePalma SP telah berjaya merampas kedudukan Terbelog.  Selama 3 minggu berturut-turut blogger Terbelog mengekalkan kedudukan sebagai “ Blogger Terbaik “.  Adakah dePalma SP dapat mempertahankan kedudukannya?

Senarai ini dipilih berdasarkan trafik atau pelawat yang datang ke blog Sharifdez melalui segmen, link exchange, entri blog, bloglist atau melalui pautan pada komen yang sharifdez telah tinggalkan.

Screenshot pada jam 12 malam, 24 Jun 2011.

Screenshot ini telah diambil pada jam 12 malam tadi.  Maka dengan itu Sharifdez mengumumkan “Anugerah Blogger Popular “ jatuh kepada…  eh, salah baca skrip. Diumumkan “ Blogger Terbaik “ untuk minggu ini disandang oleh….  Drummmm.


BLOGGER “ SI GADIS COMOT

Jutaan TAHNIAH diucapkan.

Blog anda telah ditempatkan pada bloglist “ Blogger Terbaik : Jom Terjah N Follow “ untuk 1 minggu ( 24 Jun – 30 Jun 2011 ).  Selain itu, tiga lagi blog yang menyumbangkan trafik terbanyak untuk minggu lalu turut akan diletakkan pada “ Mereka Terbaik “ pada sisi kiri blog ini.  Mereka ialah :-




Mereka ini juga terpilih untuk disenaraikan di entri kali ini kerana telah support blog Sharifdez.  Terima kasih pada semua. TQ.





Keputusan telah diumumkan.  Nampaknya dePalma SP tidak dapat mengekalkan kedudukannya.  Apa-apapun terima kasih kepada semua yang telah sudi mereview blog Sharifdez ni.  Tahniah kepada blogger SI GADIS COMOT.  Blog anda tak ada lah comot pon.  Terbaiklah…

Blogger Terbaik Minggu ke-5.

Nota malam : Esok sharifdez akan senaraikan pula blogger yang telah sudi follow blog Sharifdez ni. Tungguuuu…

17 ulasan:

  1. tersenarai lagi minggu ni..
    tq sharifdez yg mmbntu...

    BalasPadam
  2. @ sue perbs : TenQ 2 U to.

    BalasPadam
  3. hehe..maceh la..susah an awk jek letak sy dkalangan terbaik..thanks..sy mmg akn terjah slalu..hehe..

    BalasPadam
  4. @SI GADIS AYU ADRIANA
    Terima kasih dan tahniah. Sama-sama kita berbalas kunjungan.

    BalasPadam
  5. @si cantik sally
    Terima kasih selalu singgah blog ni...

    BalasPadam
  6. saya serbu blog mereka semua..hehe..=)

    BalasPadam
  7. ahhhh...masih lg trpilih...uhhh xsangka la

    BalasPadam
  8. aduh...macaam mana buleh jadi camni??tiap2 hari aku bukak blog nie...tapi x pa..selepas nie aku akan berusaha gigih lagi...

    BalasPadam
  9. @Famili Ceria
    Seelok-eloknya anda datang melalui entri yang anda linkkan ke blog ni.

    BalasPadam
  10. @Sharif Dez

    kalu datang ikut bloglist buleh tak?

    BalasPadam
  11. tahniah ! nanti pilih lah blog kita plk erk ...hihi ...:)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.