Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 21 Jun 2011

Ada Sesiapa Nak Cooler Pad Untuk Laptop?

Assalamualaikum Blogger 1 Malaysia.


Apa yang anda sedang lakukan sekarang?  Sedang tercari-cari idea untuk entri di blog atau nak sertai segmen?

Sehari dua yang lalu, blogger Syuxer dah tag blog Sharifdez.  Eh, kenapa pula ni.  Bisik hati kecil saya.  Oh, rupanya Syuxer ajak sertai 1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida.  Jadi, untuk menyahut ajakan Syuxer, saya jemput pula anda serbu blog saudari Shida ni.

Kenapa?  Sebab saudari Shida nak berikan Cooler Pad untuk Laptop pada pemenang GA nanti.  GA ini berlangsung hingga 15 Julai 2011.  Kalau anda nak Cooler Pad untuk Laptop kesayangan anda, boleh la sertai GA saudari Shida ni.


Jom tengok syarat-syarat apa yang shida letak untuk giveaway kali ini 'mudah ke'  'susah ke' atau 'ek eleh ke' hehe^^ :
  1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)
  4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.
  5. sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja!
Kalau nak tau lebih lanjut, jom serbu blog Shida. Klik sini laju-laju.


Blogger Surayah pun dah tag blog saya. Maaf tak sempat nak join segmen tu..



Nota : Saya online guna PC, jadi saya tolong promote je. Ok kan.  Duit belum cukup nak sambar laptop satu. Huhuhu..

4 ulasan:

  1. tq awak tlg promote..actly sya mmg ade tpkir nak tmbah hadiah bg pgguna PC tunggu sya update GA ni ok. hope awk dpt join juga tuk meriah lg GA sya..sekali lg terima kasih tak terhingga :)

    BalasPadam
  2. @ shida : Ada hadiah juga ka. Tak sabar nak join jugak. Terima kasih kembali.

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.