Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 14 Jun 2011

Siapa Cakap Blog Tak Boleh Hasilkan Pendapatan Sampingan. ( Review )

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Blogger 1 Malaysia.

Ini entri ringkas sebelum masuk tidur.  Dah pukul 2 pagi.  Mata dah berat nak mengadap monitor ni.


Terkejut tak tengok angka tu.  Saya pun terkejut juga.  Tak sangka dengan hanya berblog boleh dapat sebanyak tu.  Bukan sebulan tau, tapi pendapatan untuk 1 hari.  Tapi sayang, ini bukan screenshot pendapatan dari blog saya.  Huhuhu..

Ini pendapatan seorang blogger ni.  Blog dia trafik memang gila-gila punya.  Inilah hasil yang anda akan dapat jika serius dan fokus ketika berbelog.  Bila lah nak merasa pendapatan macam tu.  Banyak tu.  Tu baru sehari.  Kalau sebulan, maunya cecah 4 angka jugak.  Pehhh, lumayan woooo.

Oklah.  Kalau anda nak tengok lebih banyak screenshot, boleh ke blog saudara Faisal ni.  Faisal, jangan marah ya saya ambil screenshot ni tanpa izin.  Sekadar mahu berkongsi bersama pembaca blog ni.  Harap-harap dapat menambah semangat dan keazaman untuk terus berblog.

4 ulasan:

  1. syoknya kalu dapat pendapatan macam tue...

    BalasPadam
  2. salwa nak jugak. tapi traffic takde la sesak mcm 2dayblogger tu. T.T

    BalasPadam
  3. woahhhh ak nk kne byk blajar lgi cara nk wat profit guna blog ni
    huhu

    BalasPadam
  4. wooo cool, nanti akan menerjah ke sane

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.