Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 6 Jun 2011

Mereka Terbaik : Penantian ke-100 Telah Berakhir…

Assalamualaikum Blogger 1 Malaysia.

Setelah hampir 4 minggu berblog, akhirnya cukup sudah 100 follower.  Terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ni.  Walaupun blog ini masih kosong dengan entri-entri yang berkualiti, sokongan anda membuatkan sharifdez masih bersemangat untuk terus berblog.

Jika anda baru berkunjung di blog sharifdez ini, boleh la terjah blogger-blogger di bawah ni.  Kalau suka, boleh follow sekali blog mereka. Ok.

( tekan "Ctrl + klik" untuk buka window baru )

Lagi senarai blog, klik di sini.


“Jom Support Blog Sharifdez”

Sharifdez ingin menyenaraikan lebih banyak blog di sini.  Jika sudi, bantu sharifdez boleh tak?

Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez” atau apa-apa sahaja tajuk yang anda rasa sesuai.


Kemudian, “copy paste” gambar di bawah ni pada blog anda.

Kalau rasa malas nak mengarang ayat, copy jer ayat kat bawah ni.

“ Entri ringkas untuk hari ini.  Sharifdez ajak anda terjah blogger terbaik. Apa lagi, jom terjah.  Klik di sini. ( letak pautan entri ini ) “

Dah siap, linkkan entri anda ke entri ini.  Itu sahaja.

Jutaan terima kasih jika sudi support blog saya.



Nota : Jika ramai pelawat yang datang dari blog anda ke blog ni, sharifdez akan letakkan blog anda pada “ Blogger Terbaik : Jom Terjah n Follow “ selama satu minggu.  Diharap dengan itu dapat menambahkan trafik dan follower ke blog anda.  Peace. ( ;

13 ulasan:

  1. waah...sharifdez..kao ni mmg gempak mmg aku salute kao larh..ngancam dah dapat target followers ke 100 aku pon xde le cecah agi...T_T konpom kao ni rajin gila..hahaha..ok la tuh..tahniah beb...

    BalasPadam
  2. wahh tahniah.. teruskan usaha berblog :D

    BalasPadam
  3. tahniah....hepy blogging..:)

    BalasPadam
  4. waaa..thanks kerana tersenarai sbgai blog utk di terjah...:) terharu akak...

    BalasPadam
  5. tahniah.. teruskan usaha anda!

    BalasPadam
  6. huhu . thanks sharifdez !
    no.2 itu saya :)
    btw,congrats and happy berblogging :)

    BalasPadam
  7. Baru join..sempat lagi ke..

    http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  8. Sempat.. Segmen ini akan sentiasa berterusan selagi ada sambutan.. Terima kasih Ashafanie.

    BalasPadam
  9. 4 minggu 100? great! kiwi berbulan baru jadi 100 :P

    BalasPadam
  10. Sebab ramai yang support blog saya.

    BalasPadam
  11. eh2.. saya ada di sini... mekasih2... lmbt berespond.. akibat jln jem.. wink2.. :)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.