Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 25 Jun 2011

Blogwalking Time : Jom Serbu Blogger Terbaik Bersama Sharifdez.

Assalamualaikum Blogger Malaysia.  Selamat berkunjung ke blog sharifdez yang serba kekurangan ni.

Dah berapa lama ya Sharifdez berbelog?  Sudah 6 minggu rasanya.  Kalau tak salah la.  Dalam tempoh itu, dah banyak blog Sharifdez serbu,  terjah dan selongkar.  Ada blogger yang naik mendadak, ada yang bergerak secara perlahan.  Sekurang-kurangnya masih bergerak.  Tidak terus kaku kerana kekeringan idea untuk bercerita.

Hmmmm.  Anda pula bagaimana.  Masih bersemangat untuk berbelog?

Oklah,  hari ni sharifdez senaraikan lagi 20 blogger terbaik.  Terbaik ke…  Sudah tentu terbaik.  Jika blog Sharifdez ada dalam senarai bloglist mereka, tentu anda datang ke blog ini melalui blog mereka, kan.  Ya, senarai ini adalah teman-teman blogger yang telah sudi mem”follow”kan diri mereka di blog ini.  Blog mereka semua juga telah sharifdez masukkan dalam senarai bloglist “ Teman Berbicara “ di bawah blog ini.

Anda nak tersenarai dalam 20 blogger terbaik?  Sudi-sudikan lah diri untuk follow blog Sharifdez ni.  Sharifdez akan follow anda kembali dan akan masukkan dalam bloglist di bawah ini.  Selagi blog ini mampu, Sharifdez akan masukkan semua blog.

Cukup dulu.  Jom kita blogwalking sebentar.  Mana-mana blog yang anda baru jumpa dan rasa berkenan, boleh la follow.  Kalau berkenan kat tuan empunya blog tu, pandai-pandai korang lah ya.  Hehehe..

*tekan “Ctrl + klik” untuk buka new window.


Lagi senarai blog, klik sini.

Blog anda tersenarai tak?  Tekan “Ctrl+F”, kemudian masukkan url blog anda.

“ JOM SUPPORT BLOG SHARIFDEZ “

Blog anda tersenarai tak kat atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez pula.  Macam mana, boleh tak?


20 senarai blog


1. Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni. 

3. Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu. 

4. Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya.  

Itu sahaja.  Jika ramai pengunjung yang datang dari blog anda, mungkin blog anda pula akan terpilih untuk berada di “ Blogger Terbaik “ selama 1 minggu.

Terima kasih follow blog sharifdez.


Nota : Semalam Sharifdez dah umumkan " Blogger Terbaik " mingguan. Nak tau siapa yang menang? klik sini.

21 ulasan:

  1. wah wah tahniah kepada semua yang terpilih

    BalasPadam
  2. wah...blog sy ada!!!ok2...no hal la..confirmed support blog awak jugak...Btw, thanx ya..:)

    BalasPadam
  3. salam.terima ksh tuan tanah..nie yg nk dtg cnie slalu nie:p

    BalasPadam
  4. Thanks sebab senaraikan blog Papa.. =)

    BalasPadam
  5. waahhh....tersenarai ye. hehe. thanx. hepi nie.... :)

    BalasPadam
  6. sharif, mekaceh..blog saya terlist lah..haha..biase je, tak terbaik mane pun..btw, saya sudi membantu ape yg perlu utk blog awak..insyaALLAH mne yg mampu, keep update ya! akan selalu singgah sini :D

    BalasPadam
  7. Done! dah buat entri utk blog U and here is the link :

    http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    btw, thanxx a lot ya ! :D

    BalasPadam
  8. bagus2..terjah bersama2..naik an trafik di sini..ok..:p

    BalasPadam
  9. hehe, nanti keroro buat.

    thanks sebab listkan blog keroro ye :)

    BalasPadam
  10. wah, blog sy pun tersenarai. nnt sy wat yer entry tu. samalah kita support mensupport sesama kita,

    BalasPadam
  11. dah buat, thanks again :)

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-264-jom-terjah-blogger-terbaik.html

    BalasPadam
  12. yesss sy tersenarai juga.. hehhe..
    terima kasih tuan blog.. nti saya buat apa yg disuruh tue.. :-)

    BalasPadam
  13. waa blog Addin takda . hee have a nice day :)

    BalasPadam
  14. I be no6..tq a lot! :)

    http://myazreenshafila.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  15. no.10 mmg terbaik! eh neon pon ade hehee..tq dear^^

    BalasPadam
  16. hahaha....cmne la zati le t'pilih blogger shafif nie kn...anyway, xpela..le dpt kwn ag bnyk kn????kpd yg sudi nk b'kwn ngan zati follow me, url zati dh de kt list kt sni.thankz sharif..;)

    BalasPadam
  17. wahhhh blog sy terpilih lah...mcm mana boleh terpilih niey sdng kan jrng update blog hehehhehe
    best owh...thnx...no 1 lg taw.....

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.