Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 2 Jun 2011

Jom Tempah Header Untuk Blog.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Blogger Malaysia.


Hari ini sharifdez nak berkongsi dengan anda satu blog ni. Sepatutnya semalam lagi sharifdez nak masukkan entri ini, tapi broadband meragam pula.

Blog ini dah ada 3000 lebih follower dea. Kalau tak silap sharifdez, blog ni baru 6 bulan lebih sahaja. Nak tau siapa follower ke 3000?


Hehehe. Banyaknya kosong. Blogger ni ada terima tempahan buat header untuk blog. Kalau rasa nak header baru untuk blog anda, jom ke blog Abang Teror ni. Klik di sini.

Selain itu blog sharifdez pun dan direview saudara abang teror ni. Terima kasih banyak ya. Nak tengok, klik kat sini.


Di bawah ini ada lagi senarai blog yang dah follow blog sharifdez. Terima kasih pada semua.
( tekan "Ctrl + klik" untuk buka window baru ).

1. http://uzairkate.blogspot.com/
2. http://norfazilahyaakub.blogspot.com/
3. http://inikisahtia.blogspot.com/
4. http://royalarsenalfc.blogspot.com/
5. http://anieysayangkamoo.blogspot.com/
6. http://elihjapahar.blogspot.com/
7. http://transparent-mashi.blogspot.com//
8. http://kedaimurahshopfly.blogspot.com//
9. http://shahrizar1987.blogspot.com/
10. http://salwaismail.blogspot.com/
11. http://aminz88.blogspot.com/
12. http://ellarais.blogspot.com/
13. http://ceriteradalila.blogspot.com/
14. http://dyannaduyung.blogspot.com/
15. http://farhanaisazwa.blogspot.com/
16. http://wacanaku2009.blogspot.com/
17. http://zyahzone3.blogspot.com/
18. http://loveroses.blogspot.com/
19. http://shesgee.blogspot.com/
20. http://adzmiera.blogspot.com/
21. http://arisyahjahirah.blogspot.com/
22. http://kizmyself.blogspot.com/
23. http://liyanazahim.blogspot.com/
24. http://miniexpress.blogspot.com/
25. http://abgteror.blogspot.com/
26. http://epaljuicy.blogspot.com/
27. http://angahshark.blogspot.com/

Jom support blog ni. Sharifdez ingin senaraikan lebih banyak lagi blog di sini. Cuma “copy paste" sahaja gambar di bawah ni dan link kan ke blog sharifdez. Terima kasih.

Tingkatkan Follower dan Trafik Blog
 Senarai blog terdahulu, klik sini.

7 ulasan:

  1. Im number 23... Hehehe.. TQ 4 listin me.. =))

    BalasPadam
  2. ok..nanti ada sesuatu untuk anda tanda sokongan..tunggu..

    BalasPadam
  3. thanks, no 11 tuu..... hehe

    BalasPadam
  4. welcome bebeh.. sama2 kt follo mollow.. ahakss..

    BalasPadam
  5. no.3 tuuuuuuuuuu . terima kasih . hiksss :)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.