Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 28 Mei 2011

Mereka Terbaik : Senarai Blog yang Follow Sharifdez

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih sudi berkunjung ke blog sharifdez ni.  Mood hari ini kurang ceria sebab masalah pada ruangan pengikut.  Ini sedikit sebanyak mengganggu cabaran yang berlangsung di blog ini.

Oklah, hari ini sharifdez sekadar mahu berkongsi blog blogger yang dah follow blog sharifdez sahaja.  Jika anda sudah follow blog ini tetapi tiada dalam senarai di bawah, sharifdez memohon maaf.  Ada sedikit kesulitan untuk sharifdez follow blog anda.  Antaranya :-

1. tiada pautan blog pada ruangan profile.
2. widget shoutbox yang menutupi semua bahagian blog. ( shoutbox tersembunyi )
3. tidak meletakkan ruangan follow pada blog.


Terima kasih pada semua.

Di bawah ini adalah senarai blog-blog mereka.
( tekan “ Ctrl + klik” untuk open new window / tab )


Terima kasih kepada semua dan jutaan terima kasih kepada yang telah menyahut Cabaran : Tambah Follower dan Tingkatkan Trafik Blog.

Untuk lihat senarai followers terdahulu klik di sini.

17 ulasan:

  1. tq bro..:)..usahakan blogwalking..insyaAllah follower akan berkembang nanti

    BalasPadam
  2. blog aku tak de pun hehehe

    BalasPadam
  3. wah.. tersenarai.. thanks inform.. ^_^

    BalasPadam
  4. suka la blog kita trsenarai gak...tq ya...

    BalasPadam
  5. tq for listing my blog here. Really appreaciate it :)

    BalasPadam
  6. Done follow awk..#45 salam berblogging!

    BalasPadam
  7. Tq sebab sudi senaraikan blog saya...

    BalasPadam
  8. ngee... :D sally gelak2 sini.. tak pecaya pulak erk..sweet 17teen larh...best2 nombor ni..thanks sangat2...kalau boleh taon depan biar sally dapat nombor 7 pulak..hehe

    BalasPadam
  9. thanks alot sbb masukkan sy dlm senarai!!!

    BalasPadam
  10. dah letak follower dah terang2. thanks tegur .

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.