Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 25 Mei 2011

Angka Mempengaruhi Bilangan Follower Blog Anda.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Apa ada pada angka? Hmmm. Tidak dinafikan hidup kita tidak lepas dengan permainan angka.  Bermula dengan ‘0’ dan berakhir dengan ‘9’. Kalau digabung-gabungkan, tak terhitung jari-jari ne.

Ok, berbalik kepada tajuk entri hari ini.  Semalam semasa blogwalking, Sharifdez ada  follow beberapa blog ni.  Ada juga sebahagiannya Sharifdez follow sebab blogger ni dah sahut cabaran di blog sharifdez.  Lepas follow baru Sharifdez perasan.  Cantik pulak angka-angka ni.  Hehe.






Macam mana? Cantik tak angka-angka tu semua.  Hehe.  Tidak dinafikan angka-angka ini kadang kala menjadi sebab pelawat akan follow blog anda, betul tak.

Anda pernah tak buat entri pasal perkara ni di blog anda?  Rasa-rasanya mesti ada kan.  Kalau anda rajin boleh la selongkar balik blog anda tu.  Lepas tu tinggalkan link pada bahagian komen.  Boleh la saya terjah blog anda pulak lepas ni. Hehe.

Eh, blog siapa yang saya dah follow tu ya. Nak tau, klik link kat bawah ni.


Kalau anda nak tahu cabaran apa yang Sharifdez katakan di awal tadi, jom klik kat sini.

1 ulasan:

  1. haha..thanks en: sharifdez..promot belog kitew..makasehhh..support newbie..here..yeh!

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.