Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 29 Mei 2011

Yesss, Dapat Angka Menarik Lagi.

Assalamualaikum blogger Malaysia.

Sebagai blogger baru, sokongan dari blogger yang sudah lama atau otai sangat-sangat saya harapkan. Namun melihatkan kepada rentetan bingkisan di blog yang baru bertunas ini, pasti ramai yang berkata, “buat apa nak bantu blogger tu sedangkan aku naik pun atas usaha aku sendiri. Lagipun blog tu bukan ada apa-apa yang menarik, sekadar penuh dengan link sahaja”. Tak mengapa lah, mungkin dia ada pendapatnya yang tersendiri.

Oklah, cukup. Dah menyimpang jauh pulak dari tajuk entri kali ni. Sharifdez suka sangat bermain dengan angka. Hehehe.



Sebelum ni pun sharifdez ada buat entri berkenaan angka ni. Kalau nak tau boleh baca kat sini.

Kali ini gara-gara angka juga sharifdez pilih 2 blog ni untuk direview. Seperti biasa, jika ada blogger yang follow blog ni, sharifdez akan follow mereka kembali. Mereka juga akan sharifdez masukkan dalam senarai bloglist sharifdez. Kalau masuk segmen blogger terbelog tu, mesti dah jadi juara. Hehehe.

Follower pilihan kali ini ialah no.40 dan 50.




Apa kaitan 40 dengan 369 tu. Mesti anda dah boleh agak kan. Banyak jugak follower blogger ni. Sharifdez follower ke 369 tu lah. Cun kan no 369 tu. Hehehe.




Ini ada satu lagi. Follower sharifdez yang ke 50. Sharifdez pulak yang ke 789 follow blogger ni. Lagi banyak follower dia, kan. Dah nak masuk 800.

Oklah, apa lagi, jom terjah blogger-blogger ni. Kalau suka follow sekali.  Ok.

40. uzairkate.blogspot.com
50. salwaismail.blogspot.com


Nota : Anda nak jadi Blogger Terbaik, klik di sini.

5 ulasan:

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.