Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 31 Mei 2011

Letih Bermain Dengan Angka.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera blogger Malaysia.

Adakah ini semua satu kebetulan.  Bila Sharifdez terjah dan nak follow sahaja, ini yang sharifdez dapat. Letih, letih. Hehehe..

Sebelum tu, sharifdez minta maaf, ramai yang dah follow blog sharifdez tak sempat nak follow balik.  Sesetengahnya tak dapat sharifdez nak follow mereka sebab tiada pautan blog pada profile mereka.

Oklah, jom lihat nombor-nombor cun ni.

Nombor 1234.
Nombor 345.

Nombor 696.

Jom terjah dan follow blog mereka.





Nak tak Sharifdez letakkan blog anda pada “Blogger Terbaik : Jom Terjan n Follow “ macam kat atas tu? Klik di sini.

2 ulasan:

  1. pergh...cantik gile nombor...tersusun.

    BalasPadam
  2. wah......syik bermain ngan nombor..wa caya larh...hehe...

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.