Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 10 Mei 2011

DI SINI SEGALANYA BERMULA…

BISMILLAH-HIRRAHMA-NIRRAHIM.

Di sini segalanya bermula...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Terima kasih sudi singgah di blog yang tak seberapa ne.

Apa yang saya nak bercerita dalam blog ne ya. Saya pun tak tahu sebenarnya. Orang lain nak buat blog, saya pun nak ada blog jugak, orang lain buat bisnes online, saya pun ikut jugak. Hasilnya tak nampak pun. Mungkin salah strategi kot. Entah la. Orang lain ada Facebook, tapi saya tak ada la pulak.

Kenapa ye?

Sebenarnya saya cemburu. Cemburu sebab ramai yang lawa-lawa dan hensem-hensem kat situ. Hehe.

Apa sebab saya berblog? Semua ne penangan dari blogger Ben. Tengok blog ne ada Ben, tengok blog tu pun ada Ben. Terkena jugak demam segmen Ben. Nak join tak ada blog plak. Bukan tak ada sebenarnya, tapi blog sebelum ni saya guna untuk promosi bisnes internet yang saya sertai. Nak tau apa saya promote, boleh ke blog Rahsia Pendapatan Lumayan. Hehe, sempat lagi nak promote. Jangan marah… Dah jadi tabiat, asal ada peluang nak ja promote.

Apa pun terima kasih kepada Jejaka Terhangat. Secara tidak sengaja memperkenalkan saya pada dunia blog ne. Saya sendiri sudah lupa bagaimana saya menemui blog Jejaka Terhangat ni. Mungkin masa tengah promote blog Rahsia Pendapatan Lumayan, saya terklik link ke blog Jejaka Terhangat kot.

Ok lah, sebelum ada yang bosan, saya berhenti di sini dulu. Nanti saya akan bercerita lagi.

Kalau sudi sila tinggalkan komen ya. Terima kasih.

4 ulasan:

  1. hehe...selamat berblog.pasni..leh join semua segmen abg ben.dia sgt2 baik..so rebut peluang yg abg ben beri tuk kita maju setapak demi setapak.

    BalasPadam
  2. salam kenal dan selamat datang ke dunia blog~ teruskan menulis~

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.