Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 17 Mei 2011

Mereka Terbaik : Terima Kasih Kepada Semua.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Cepat benar masa berlalu. Sedar tak sedar dah seminggu usia Blog Sharifdez ne. Kepada yang telah singgah di blog ini terima kasih saya ucapkan.

Sebenarnya saya menjadi hilang arah sebaik sahaja blog ini diwujudkan. Mungkin inilah yang dihadapi oleh semua blogger rasanya. Tiada idea untuk disampaikan kepada pembaca setia. Kepada mereka yang banyak aktiviti luar, boleh juga dikongsikan kepada pembaca. Bukan senang nak jadi blogger ne rupanya. Huhu.

Bagaimana anda sebagai blogger mendapat sentuhan atau idea untuk mengarang? Kalau sudi kongsikan lah bersama saya. Boleh kan. Kepada yang sudi, terima kasih saya ucapkan.

Sebelum saya terlupa, jutaan terima kasih juga saya ucapkan kepada mereka yang telah ‘follow’ blog saya ini, walaupun blog ini baru berusia seminggu. Anda sememangnya terbaik. Tiru ayat siri animasi Boboiboy la ne, hehe. Harap-harap boleh la masukkan saya dalam senarai bloglist anda ya.

Mereka terbaik.

Oklah, kalau nak tahu siapa mereka, boleh klik link kat bawah ne. Kalau suka, boleh follow sekali.


1. http://www.duniacontengsaya.blogspot.com/
2. http://azizulhakim91.blogspot.com/
3. http://xtrayaku.blogspot.com/
4. http://azariahkamis.blogspot.com/
5. http://www.miza-zairi.blogspot.com/
6. http://bintangkita080808.blogspot.com/
7. http://inibelogfyna.blogspot.com/
8. http://www.borakkosong.com/
9. http://lookwhatchagot.blogspot.com/
10. http://cahayawanita.blogspot.com/
11. http://farayusnairita.blogspot.com/



Nota : Sedang berfikir nak buat segmen macam abg Ben. Hehe.

7 ulasan:

  1. wahh rajin nak wat segmen eii...wat la,biar sis LM tlg pomot kan.walau sis tak femes,mana tau kot2 ada yg minat nak join dr entri sis nnt kan?

    BalasPadam
  2. heheh...enjoy blogging..dan rajin2 kan diri blogwalking :)

    BalasPadam
  3. owh,blog baru rupanye..slamat berblog ye!hee ^_^

    BalasPadam
  4. biasela,pyh mencari idea utk uodate blog tu normal.even bloger yg femes2 pon jd mcm tu jugak kadang2 kot.hu3

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.