Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 9 Julai 2011

Jom Serbu Blogger Terbaik : Maaf Blog Anda Tak Tersenarai.


Assalamualaikum dan salam sejahtera blogger dan pembaca setia blog ini.

Hari ini senarai 20 blogger terbaik disiarkan lagi.  Tapi sebelum tu, Sharifdez nak membebel dulu lah.  Perkara yang baik, tak salah kan disampaikan untuk dikongsi bersama.  Tagline pon dah tertera ‘ menyebarkan apa sahaja yang dirasakan perlu’.  Kalau salah tu, tegur-tegur lah ya.

Senarai blogger terbaik mengikut angka follower blog ni dah nak cecah 300 orang.  Tetapi senarai blog yang ada pada Sharifdez sebenarnya kurang dari itu.  Kenapa ya?

‘MAAF, BLOG ANDA TIDAK TERSENARAI’

Kepada teman-teman yang dah follow dan berharap tersenarai dalam 20 blog untuk diserbu, Sharifdez mohon maaf tak dapat senaraikan blog anda.  Nak tahu sebabnya.

Tak ada pautan la.

Lihat pada screenshoot di atas, dan kemudian screenshot di bawah ini pula.  Rasanya anda dah tahu kan sebab blog anda tidak tersenarai.

Boleh la tersenarai 20 terbaik nanti.

Tiada pautan pada profile anda, maka tak dapat lah Sharifdez nak menerjah ke blog anda.

Anda boleh ke blog Adam’xis untuk dapatkan sedikit tips.  Terima kasih Adam’xis untuk perkongsian ini.


‘JOM SERBU BLOGGER TERBAIK’

Dah tak sabar nak serbu teman-teman terbaik Sharifdez ni?  Ok, jom lihat siapa yang terpilih untuk disenaraikan 20 blogger terbaik kali ni.  Kalau rasa berkenan, follow lah mereka.


Senarai 20 blogger terdahulu, klik sini.


“ JOM SUPPORT BLOG SHARIFDEZ “

Blog anda tersenarai?  Tekan “Ctrl+F”, kemudian masukkan url blog anda.

Blog anda tersenarai tak kat atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez pula.  Macam mana, boleh?
 
Anda tersenarai tak di atas tu?
 
1. Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni. 

3. Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu. 

4. Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya. 

Itu sahaja.  Jika ramai pengunjung yang datang dari blog anda, mungkin blog anda pula akan terpilih untuk berada di “ Blogger Terbaik “ selama 1 minggu.  Terima kasih follow blog sharifdez.


Nota : Ingin menjadi blogger terbaik mingguan, selalulah review blog sharifdez ne ya. Ajak kawan-kawan sekali.  Jutaan terima kasih pada teman-teman yang selalu review blog Sharifdez yang tak seberapa ni.
.

29 ulasan:

  1. sikit lg nk 300 tu sharifdez.. jeng3~ sapekah yg bertuah tu?? =.=

    BalasPadam
  2. wahaha..#19 thnxx bro :D

    BalasPadam
  3. wah...no. 16..tak sangka plak..tq2..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  4. wahhhhh... mia no 17. terima kasih ya....

    BalasPadam
  5. @NuSaNa NoSa 91 Yea.. Dalam penantian, siapa akan ambil tempat 2 agaknya.

    BalasPadam
  6. @zarulfarhana Terima kasih selalu singgah dan komen.

    BalasPadam
  7. wahh, cik no 14 !
    hehe thanks abg sharifdez !
    cik dah buat entry dah .
    jom terjah ! hihi :)

    BalasPadam
  8. wahhhh thanks sharifdez. sy num 12. no bad. oke, ade mase nanti sy bt entry about awk plak :))

    BalasPadam
  9. no 12 tu link mmber baek sy..

    haha...vote utk dye...cehwaaahh..semangat kesukanan btul den nih..

    :)

    BalasPadam
  10. okeh...already follow link2 yg trsenarai..

    ade yg x follow sbb button follow x djumpai..

    BalasPadam
  11. sharif dez.. blog alyn yg nombor 2 tu.. mekaseh ey? pastu nk kne buat ape ni ey? x paham sgt la.. hehe

    BalasPadam
  12. Salam sharif.. terima kasih banyak ya :) tapi lana minta maaf,lana tak pasti dapat ke tak buat seperti permintaan syarif tu. InsyaAllah,itu sj yg mampu dikatakan :)

    Oh ya, jemput baca entry baru?
    Tanggungjawab terhadap segmen/GA anda..sejauh mana?

    http://lianapm.blogspot.com/2011/07/tanggungjawab-terhadap-segmenga.html

    BalasPadam
  13. @mrs.asrafovic Tak semua blogger yang letak button follow di blog mereka.

    BalasPadam
  14. @alynfazlin Kalau rajin review la pula blog Sharifdez. Tiada paksaan.

    BalasPadam
  15. @TYNTHA LANA Tiada paksaan, jika rasa nak buat, sangat2 dialu-alukan.

    BalasPadam
  16. thanks~:)
    no 18...xsngka...haha:D

    BalasPadam
  17. wah ... ada laa .. terkejut den .. thank u ye sharifdez .. terharu gila dah ni .. hehe

    BalasPadam
  18. xde butg follow sbb problem kot...

    ble la nk elok cm biase..

    *mood mmg kaki follow..huhu

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.