Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 24 Julai 2011

Waktu Lapang Sebelum Waktu Sempit : Blog Dah Mula Bersawang.

Assalamualaikum teman2 sekalian.

Terlebih dahulu Sharifdez memohon maaf pada teman2 yang selalu berkunjung ke blog ini.  Kebelakangan ini, Sharifdez dah jarang dapat online.  Tuntutan kewajiban perlu  diutamakan.

Hari ini bercuti, broadband buat hal pula.  Terbantut niat nak blogwalking ke blog teman2 yang baru follow blog Sharifdez.  Jika ada kesempatan, pasti Sharifdez akan singgah blog anda nanti.
Sumber Google Imaje.
Bagaimana ya anda bahagikan masa antara kerja dan berbelog?  Jika yang online melalui laptop, mungkin sempat curi-curi masa untuk online.  Bagaimana pula jika anda online melalui PC?

Waktu Sempit.
Sumber dari Google Image.
 Sekarang ni baru terasa bagaimana rindunya bila sehari tak dapat online.  Kadang-kadang Sharifdez online juga dalam 1 jam untuk lihat jika ada teman tinggalkan komen.  Tapi harap maaf ya jika tak dapat nak balas semua komen.

Terkesan juga maksud “Waktu Lapang Sebelum Waktu Sempit” ni.

Oklah, cukup untuk kali ini.  Terima kasih sudi baca entri ni.


Nota : Ada sesiapa sudi nak isi kekosongan Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi? 2 kekosongan sahaja lagi.  Nak join, klik sini.
.

7 ulasan:

  1. biasa la tue...aku pun semakin sibuk nie sebab cuti dah abes...maklum la still student..

    BalasPadam
  2. biasalah tu bila bekerja... huhu..

    BalasPadam
  3. tak pe..bahagikan masa baik2..kerja diutamakan..=)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.