Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 14 Julai 2011

Review Blog : Apa Ada Pada Kosong?


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini Sharifdez nak review blog ja.  Dah ketandusan idea nak berbloging.

Sharifdez pilih 2 blog ini kerana melibatkan kosong pada tajuk blog mereka. KOSONG.  Walaupun kosong, tapi blog ini bukan sebarangan blog. 

1. Borak Kosong.


Walaupun tajuk borak kosong, tapi bukan cerita kosong semata-mata.  Banyak cerita dan informasi yang kadang-kadang tak terfikir di akal ada di blog ini.  Jom la selongkar blog ni, anda mesti suka. Klik di sini.

2. Bangku Kosong.


Ini satu lagi blog menarik Sharifdez nak kongsikan.  Blog ni bukan bercerita pasal bangku.  Susah nak jumpa cerita pasal bangku di blog ni.  Dah banyak kali Sharifdez jumpa blog ni.  Tak sangka rupanya Sharifdez belum follow lagi.  Pemilik blog ni pun rajin bantu blogger2 baru untuk memperkenalkan blog mereka.  Kalau nak tahu lebih lanjut, jom kita serbu, klik sini.

Itu sahaja blog yang melibatkan angka kosong.  Anda ada jumpa mana-mana blog tak yang menggunakan kosong sebagai tajuk blog?  Kalau ada, beritahu Sharifdez ya.
.

6 ulasan:

  1. kosong bukan sebarang kosong..kosong yang ada isi tu

    BalasPadam
  2. 'kosong' itulah yang berisi sebenarnya

    BalasPadam
  3. top komentar dh lain...cm na wat tue...

    BalasPadam
  4. belog tin kosong ada tak??haha..

    nak pergi terjah diorang..=)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.