Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 5 Julai 2011

Trafik Masyuk : Jom Lihat Siapa Kena Serbu.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar anda hari ini.  Diharap ceria selalu.

Niat di hati nak cuti berbelog seketika, tapi baru sehari tak online dah rasa gelisah sangat.  Bukan apa, broadband dah habis limit la.  Huhuhu.  Kalau dapat online pon, merangkak-rangkak ja nak loading.  Kalau dapat post entri ni kira bernasib baik lah.  Bersemangat sangat nak post entri kali ni.  Tengah teruja dan terharu sangat.

Terima kasih tak terhingga kepada saudara Firdaus sebab dah senaraikan blog Sharifdez ni.  Sharifdez dalam kumpulan ke3.  Senarai yang pertama pula tu.  Patut lah tetiba ramai yang follow blog Sharifdez.  Terima kasih semua sudi tinggalkan komen dan follow blog ini.  Nanti bila broadband dah ok, Sharifdez selongkar blog kamu pula.

Tak sangka cepat juga ya “ Segmen : Seminggu 100 Follower Kembali “ mencapai sasaran.  Moga-moga saudara Firdaus terus berjaya dalam dunia blog ni. TQ.

SIAPA KENA SERBU.

Oklah, kali ni Sharifdez pula nak senaraikan 20 lagi “Blogger Terbaik” untuk kita sama-sama terjah.  Senarai ini adalah dari teman-teman blogger yang dah follow blog Sharifdez.  Kalau anda juga ingin tersenarai antara 20 Blogger Terbaik di blog ini, sudi-sudikan lah follow blog ni.  Blog anda juga akan Sharifdez masukkan dalam bloglist “ Teman Berbicara “ di bawah entri ini.

*tekan “Ctrl+klik” untuk buka new window.


Lagi senarai blogger terbaik, klik sini.


“ JOM SUPPORT BLOG SHARIFDEZ “

Blog anda tersenarai?  Tekan “Ctrl+F”, kemudian masukkan url blog anda.

Blog anda tersenarai tak kat atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez pula.  Macam mana, boleh?

Blogger Terbaik Bersama Sharifdez.

1. Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni. 

3. Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu. 

4. Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya. 

Itu sahaja.  Jika ramai pengunjung yang datang dari blog anda, mungkin blog anda pula akan terpilih untuk berada di “ Blogger Terbaik “ selama 1 minggu.  Terima kasih follow blog sharifdez.


Nota : Anda rajin tinggalkan komen di blog ini?  Genap 2 bulan usia blog ni, Sharifdez akan buka satu lagi bloglist untuk “ Top 3 Commentator “.  Terima kasih selalu singgah dan tinggalkan teguran.

.

22 ulasan:

  1. tahniah bro bertambah follower :)

    BalasPadam
  2. wow..untungnya dah tersenarai dekat blog Firdaus..hmmm..aku punya blog tak tersenarai pon kat atas tue...buleh tak aku nak buat entri tue walaupun takder nombor blog ?

    BalasPadam
  3. Tahniah buat 20 bloggers di atas,
    Teruskan support sesame bloggers..

    BalasPadam
  4. woooaaaaaaa......x sangke. hahaha. tq!

    BalasPadam
  5. hehe..mcm x sangka je..=)..thanx dude..

    BalasPadam
  6. salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  7. thanx dude..=)

    http://aisyahzack.blogspot.com/2011/07/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  8. slm, hehe tQ sbb tersenarai, i lioke that number in the list, hehe, anyway sori amik pic without permission.. hehee.. :)

    BalasPadam
  9. salam, adeh, terkejutnya n x sangka tersenarai.. hiiihi, thanks ye... btw, salam kenal dr gadis butterfly.... :)

    BalasPadam
  10. Owhh teruja.. aku tersenarai jugak rupanye..

    BalasPadam
  11. ini entry gua utk lu bro.. Ok.

    http://pakapau.blogspot.com/2011/07/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  12. iklan anda dah masuk..tapi tak ada penarik..cuba tanya orang yang dah berjaya pasang iklan kt blog bro..thank

    BalasPadam
  13. akoo mintak maap sgt2.
    aritu akoo tsenarai dlm bw time kat blog kamu..
    tp akoo x wat pon post pasal tu..
    sori x100

    sbb mase tu
    ade masalah sket..

    BalasPadam
  14. thanks bro sharif...really appreciate it...:D
    bro mmg menghargai followers...

    BalasPadam
  15. unbelieveable ar trsenarai lak,,maceh yup sbb shaye trsenarai,,thanks sharif,,

    BalasPadam
  16. TQ bro sharifdez..tak sangka blog ak jd pilihan pertama..ni hadiah tuk bro!:)

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.