Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 8 Julai 2011

Tahniah : Jom Serbu Blogger Terbaik Minggu ke 7.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih datang berkunjung.  Sharifdez mohon maaf jika ada yang tertunggu-tunggu Blogger Terbaik untuk minggu ini.  Tak dapat nak update awal pagi tadi.

Kalau yang selalu berkunjung ke blog Sharifdez, mesti dah tahu siapa yang terpilih untuk dinobatkan sebagai blogger terbaik untuk minggu ini ( 8-14 Julai 2011 ).  Sebelum ini blog INVISION PLAN ( Keroro ) telah terpilih.  Siapa terpilih minggu ini?


Minggu ini pula blogger yang terpilih untuk dimasukkan pada “ Blogger Terbaik : Jom Terjah n Follow “ selama 1 minggu ialah…


Blogger FIRDAUS LIFE.

TAHNIAH.  Jutaan tahniah dan terima kasih diucapkan pada anda.  Pautan blog anda akan sentiasa berada di atas selama 1 minggu.


“MEREKA TERBAIK “

Selain itu, tiga lagi blog yang menyumbangkan trafik terbanyak untuk minggu lalu telah diletakkan pada senarai bloglist “ Mereka Terbaik “ pada sisi kiri blog ini.  Mereka ialah:-

1. dePalma-SP *no 3 minggu lalu.





“ MEREKA SUPPORT BLOG SHARIFDEZ ”







‘ MEREKA REVIEW BLOG SHARIFDEZ “





Terima kasih yang tak terhingga pada semua teman dan kenalan kerana sudi mereview dan support blog yang tak seberapa ni. Anda sememangnya TERBAIK di hati Sharifdez.


Nota : Ingin tersenarai dan jadi blogger terbaik mingguan di blog Sharifdez? Jangan lupa follow dan tinggalkan pautan blog anda.

.

18 ulasan:

  1. hahaha..sally da terkeluor..sedeh gileeeeeeeeeeeee....wa.....T_T tidak..mase xde tuk jengah blog ni..xpe2..bagi can kat owg len..tahniah yekk..sape amik seat sally..:)) haha..........

    BalasPadam
  2. @si cantik sally Bagi peluang kat orang lain pula nak merasa, ok.

    BalasPadam
  3. tq sharifdez...adoi..tak boleh nak menang2 lagi..takpa...usaha akan diteruskan lagi...

    BalasPadam
  4. @Famili Ceria Kalau sudi, review lah blog ni, macam teman-teman di atas tu.

    BalasPadam
  5. tahniah....dh lama asa blog saya xjdi antra yg trbaik nie...

    BalasPadam
  6. thanx dik review blog akak disini ..
    sgt2 terharu ..
    happy blogging ya ! :)

    BalasPadam
  7. wee..xtrsenarai pon.. trsagt sbuk dgn pmbljaran skrg, smpai xleh review blog ni dan blog laen2..

    BalasPadam
  8. yehaaaa....thnx bro..really appreciate...
    rse brsmngat gler nk brblogging..:)

    http://mrsasrafovics.blogspot.com/2011/07/gler-bgga-aku-bhaiii.html

    thnx again n again..:)

    BalasPadam
  9. hehe..iye le ..sally bagi can kat org len,,...go go go...surport same2 nek an trafik..yehhh. :))

    BalasPadam
  10. The best investment opportunities in Europe, by investing in a company or specific project,
    you will get a dividend / fixed monthly income as share you buy, for more information,
    visit: http://righttodecide.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.