Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 16 Julai 2011

Terharunya : Tahniah dePalma SP Terpilih Minggu Ini.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Minggu ini Sharifdez agak kesibukan sehingga tidak sempat nak mengumumkan Blogger Terbaik Mingguan.  Tapi, kali ini, anda dah dapat tahu kan siapa yang terpilih.  Ya, minggu ini blogger dePalma SP telah menduduki tempat Blogger Terbaik untuk 1 minggu.

Tahniah pada semua teman-teman.

Terima kasih Sharifdez ucapkan kerana hampir setiap hari menerjah blog ini.  Sharifdez juga amat terharu kerana anda menjadi peminat no 1 blog Sharifdez ni.  Tak sangka ada juga yang meminati blog picisan ni. 

Sejak mengenali blog dePalma SP, blog ini semakin meningkat naik.  Trafik pun dah boleh capai 3 ratus ke 4 ratus visitor sehari.  Follower pula dah cecah 402 pada waktu ini (15 Julai 2011).  Apa-apa pun, jutaan terima kasih dan tahniah Sharifdez ucapkan kepada dePalma SP.  Teruskan berbelog.


Tahniah dePalma SP

TAHNIAH dePALMA SP.


‘MEREKA TERBAIK‘




Terima kasih pada semua kerana sudi support blog Sharifdez.  Blog anda juga akan berada pada bloglist ‘Mereka Terbaik’ selama seminggu.


‘MEREKA REVIEW BLOG SHARIFDEZ’

Terima kasih pada teman-teman kerana selalu mereview blog ini.







Jutaan terima kasih Sharifdez ucapkan. Itu sahaja yang Sharifdez mampu lakukan.


Nak tahu siapa terpilih minggu lalu, klik di sini.
.

16 ulasan:

  1. waahh..terbaik r... ^___________^

    BalasPadam
  2. tahniah....ish napa blog sapa xtrpilih nie

    BalasPadam
  3. TQ sharifdez...kita kena saling support antara satu sama lain...

    BalasPadam
  4. @SoLy SoLicious Semua teman2 Sharifdez memang terbaik...

    BalasPadam
  5. @zarulfarhana Rajin2 la review blog ni, ajak kawan2 sekali :)

    BalasPadam
  6. @Famili Ceria Sama2. Ya, kita sama2 naik... TAHNIAH.

    BalasPadam
  7. wahh, dapat no 1 lah dlm 'mereka terbaik' hihi .
    thankss abg SHARIFDEZ ! :)

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/07/wahh-dapat-laagi.html

    BalasPadam
  8. @Afiqa Dayana Sama2 dek Afiqa. Terima kasih review blog ni juga.

    BalasPadam
  9. Tahniah buat DePalma..
    Tq tag my blog again

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.