Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 17 Julai 2011

Follower Ke 300 Dah Selamat Mendarat, Tapi…

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih singgah ke blog ini.  Jika sudi follow lah sekali.  Mana2 teman yang dah follow blog ni, rajin2 lah buat review pasal blog ni ya.  Mana tau, minggu depan blog anda pula akan menjadi ‘Blogger Terbaik Mingguan’ untuk minggu depan.  J

Kalau anda tengok tajuk, dah boleh agak kan entri kali ini untuk apa.  Yahooo…  Follower ke 300 dah mendarat di blog Sharifdez ne.  Nak cakap yang tu ja.  Hahaha.


Sharifdez bercadang nak buat entri khas untuk follower ni, tapi sayangnya tak ada pautan pula ke blog dia..  Nasib baik kat profil dia tak ada tulis ‘Sila O Sila, Follow Belog Saya’.  Kalau tak, ini boleh mendatangkan marah dan kecewa sahaja.  Huhuhu.


Maka dengan itu, secara automatik teman ini tak akan tersenarai lah dalam bloglist Sharifdez.  Harap maaf ya.  BIG BOSS tu.  Salam bos…
.

7 ulasan:

  1. wah. xpe2. xda rezeki lah tu. haha. tp kalau nk singgah blog BIG BOSS ni ley je.

    http://faezjaafar.blogspot.com/

    salam kenalan sharifdez! xD

    BalasPadam
  2. syabas BIG BOSS sebab jadi follower yang ke-300 blog Sharifdez...:-D

    BalasPadam
  3. tahniah...laju nnye dah 300...congratz again..:P

    BalasPadam
  4. tahniah!!! :D
    http://salwaismail.blogspot.com

    BalasPadam
  5. dah 300!xlama lagi sampai 1000..tahniah!

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.