Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 31 Julai 2011

Jom Blogwalking : 20 Blogger Terbaik Untuk Di Serbu...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bertemu lagi kita pada hari minggu yang ceria ini.  Apa aktiviti anda hari ni.  Tentu masing-masing sibuk memikirkan tempat untuk bersantai, kan.  Sharifdez hari ni nak blogwalking sahaja ke blog teman-teman baru.

Oklah, pada teman-teman yang tak tahu nak buat apa hari ni, jom ikut Sharifdez.  Kita serbu blogger-blogger terbaik ni sama-sama.  Mana-mana blog yang anda rasa menarik, jangan lupa follow dan tinggalkan komen ya.


‘JOM SERBU BLOGGER TERBAIK’


Senarai 20 blogger terdahulu, klik sini.


“ JOM SUPPORT BLOG SHARIFDEZ “

Blog anda tersenarai?  Tekan “Ctrl+F”, kemudian masukkan url blog anda.

Blog anda tersenarai tak kat atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez pula.  Macam mana, boleh?


1. Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni. 

3. Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu. 

4. Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya. 

Itu sahaja.  Jika ramai pengunjung yang datang dari blog anda, mungkin blog anda pula akan terpilih untuk berada di “ Blogger Terbaik “ selama 1 minggu.  Terima kasih follow blog sharifdez.  Blog anda semua telah Sharifdez masukkan dalam senarai bloglist ‘Teman Berbicara’ di bawah.


Nota : Selamat Menyambut Bulan Ramadan al-Mubarak.  Moga Tahun Ini Dan Seterusnya Kita Dilimpahi Rahmat Dari-Nya.  Amin.
.

24 ulasan:

  1. haha..same le BW jekk..da 2 weeks kot

    BalasPadam
  2. @si cantik sally Asyik sibuk ja. Tak sempat nak blogwalking.

    BalasPadam
  3. eh , blog cbk tersenarai . thanks =) nanti kejap cbk nak buat entry .

    BalasPadam
  4. @Joel Leslie Eh, eya la. Maaf tak perasan. Terima kasih menegur.

    BalasPadam
  5. kne jln2 ni ....
    jenguk2 mreka sumer..:)

    BalasPadam
  6. thank u..smpai 2 kali letak link blog sy ye..tq so much!

    BalasPadam
  7. suda siap entry ! =)

    http://budakbajukurung.blogspot.com/2011/07/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    suda terjah kesemua mereka . ;)

    BalasPadam
  8. hai... thanx for the compliment.

    i was quite surprise with this news. anyway, do support me as i'm upgrading the contents of this blog and the way of writing. happy BW and happy blogging.

    BalasPadam
  9. rasa cm lama xupdate blog kn...

    BalasPadam
  10. @zarulfarhana Ha'a. Memang agak lama juga tak dapat berbelog..

    BalasPadam
  11. mekacih...dah buat entry ...

    http://cinta-matahariku.blogspot.com/2011/08/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  12. @Alin Marlini Terima kasih support blog sharifdez.

    BalasPadam
  13. terbaiklah bro...
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.