Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 2 Ogos 2011

Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi (Siri 1)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia kepada semua blogger dan pembaca setia blog Sharifdez.

Bagaimana dengan puasa anda.  Harap-harap tak ada yang kantoi puasa ya.  Apa aktiviti anda bulan puasa ni?  Nak tidur sahaja kah waktu petang begini.  Kalau anda tak ada aktiviti dan tengah bersemangat untuk menyertai apa-apa segmen, jom join segmen ni.

Sebelum ini Sharifdez dah jalankan Segmen Permulaan untuk segmen ini.  Sharifdez sasarkan 30 blog.  Namun, Sharifdez masih kekurangan 2 blog.  Tapi tak mengapa lah, Sharifdez teruskan juga.  Nak tau segmen apa, klik sini.

Ok, segmen ni untuk anda yang rajin blogwalking dan suka tinggalkan komen sahaja.  Jika anda orangnya, jom lihat syarat-syarat di bawah ini.

Syarat-syarat penyertaan :-
 
Jim Serbu Blogger Sempoi Siri 1

1. Buat tajuk entri “ Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi “.

2. Letak gambar di atas.

3. Nyatakan dari blog mana anda menemui entri ini.

4. Senaraikan juga semua blog di bawah pada entri anda.

5. Sertakan syarat-syarat ini di blog anda.

6. Dah siap, tinggalkan link entri pada ruang komen.

7. Blogwalking ke blog-blog di bawah dan tinggalkan komen beserta pautan entri anda.

8. Tarikh tutup segmen :- 8 OGOS 2011

Blogger Sempoi :-































Jika anda tak sempat nak blogwalking hari ini, anda boleh lakukannya bila anda kelapangan kerana pautan blog di atas dah ada pada blog anda.  Itu sahaja.

Jangan lupa tinggalkan pautan entri anda pada ruangan komen kerana blog anda akan disenaraikan pula untuk siri seterusnya.

Terima kasih jika anda join segmen ini.  Anda sememangnya blogger sempoi.
.

16 ulasan:

  1. sempoilah diorang ni..hihi..=)

    BalasPadam
  2. hehe tersenarai jgk dlm blog sempoi (^___^) thanks!!

    BalasPadam
  3. hahhaha... sharifdez... kalau yang tersenarai tu kena buat juga ke??? hehhehe... jom2 saya nak komen2 kat semua yang join.. nama saya yang pertama k...:)

    BalasPadam
  4. @PeRmAtA bIrU Komen2, jangan tak komen. Ini tanda anda dah berkunjung ke blog mereka. Sama2 boleh naikkan trafik.

    BalasPadam
  5. yeay...dah blogwalking semua dah...

    BalasPadam
  6. jom jalan2..ad mase terluang nie..hehe

    BalasPadam
  7. Saya dah blogwalking dan komen semua.. =)

    ini entri Untuk siri 1 saya...

    http://ceritapen-ungu.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

    BalasPadam
  8. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi-siri-1.html

    saya dah wat entri..huhuhu:)

    BalasPadam
  9. @PeRmAtA bIrU : nak join jgk..tp xleh nak [ost komen kat komen box tu..so reply sini jelah ye :p

    http://starfleet2208.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-blogger-sempoi.html

    BalasPadam
  10. alamak siri part 2,,...oke thanks pd u oll yg terjah ke blog saye..nanti sy join terjah balik...tunggu yekkk... :))

    thanks sharifdez..coz bagitahu saye akn siri part 2..hehhehh.slamat berpuasa sambil blogwalking ehhh

    BalasPadam
  11. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/jom-serbu-blogger-sempoi-siri-1.html

    sally otw terjah mereka ini...thanks pd yang dh terjah..jom yang len kite men terjah sambil bawak banner sharifdez...ewwwh...

    BalasPadam
  12. dh serbu semua..satu je x boleh..huhu

    http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi-siri-1.html

    BalasPadam
  13. akhirnyaa !
    dah serbu semua ! hihi :D
    tapi ade satu dua x boleh .

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

    BalasPadam
  14. saye pown ader... okeyh nak bw la... hehhe

    BalasPadam
  15. terjah sini juga..
    done follow awak..

    nice blog...
    http://zulfattah.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.