Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 23 Ogos 2011

Iklan Nuffnang : Nescafe Chill-Lah Terus Setia Tersiar.

ASSALAMUALAIKUM / SALAM SEJAHTERA

Baru sehari dua lepas bercakap pasal en nuffnang.com, tak sangka dapat lagi.  Terima kasih pada teman dan pengunjung blog ni yang berminat pada iklan Nuffnang tersebut.

Iklan Nuffnang kali ini yang kerap muncul di blog ni ialah Contest Nescafe Chill-Lah. 


Kalau anda berbakat dan kreatif dalam reka cipta logo atau design, boleh la cuba sertai kontes ni.  Mana tahu jika rezeki anda bulan-bulan puasa dan semangat nak sambut perayaan berganda ni boleh dapat hadiah lumayan RM10 000.  Banyak tu.

Kalau dapat lepas raya ni, kira habuan duit raya anda la tu.  Pehhhh.  Sapa nak bagi duit raya banyak tu kat Sharifdez. ( :

Anda ada design lawa-lawa yang nak diinspirasikan pada tin-tin minuman Nescafe ni?

Apa lagi ditunggu, pergi sahaja ke laman Contest Nescafe Chill-Lah untuk ketahui maklumat lanjut penyertaan.  Klik Sini.


Terima kasih Nuffnang selalu beri perhatian pada blog ni.  Harap-harap lepas ni dapat pula BE dari en Nuffnang.


MEREKA JUGA BERCAKAP PASAL NESCAFE CHILL-LAH





Nota : Lagu-lagu raya dah mula diputarkan di radio.  Mood raya bila pulak nak datang ni.
.

5 ulasan:

  1. memang chill~~ lagi chill bile awak join bagi ucapan raye meh2 jom ..

    BalasPadam
  2. mmg tak kreatip lah nak buat logo2 ni. hehe :p

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.