Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 5 Ogos 2011

Tahniah : Pemenang Blogger Terbaik Jatuh Kepada…

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Seperti biasa, setiap minggu Sharifdez akan senaraikan beberapa blog terbaik yang akan diletakkan pada bloglist pilihan Sharifdez selama seminggu.

Sebelum itu Sharifdez memohon maaf kerana tidak dapat mengumumkan Blogger Terbaik Mingguan untuk minggu ke 10.  Minggu-minggu yang lalu minggu yang agak sibuk.  Tak sempat nak online.


Oklah, tanpa membuang masa lagi disenaraikan mereka yang telah terpilih untuk diletakkan pada bloglist “Mereka Terbaik”. Mereka ialah :-





Siapa pula yang terpilih untuk diletakkan pada takhta Blogger Terbaik Mingguan?

Blogger tersebut telah memecahkan rekod blogger Terbelog yang pernah menduduki takhta Blogger Terbaik Mingguan selama 3 minggu berturut-turut.  Sharifdez pasti minggu depan blog beliau akan terus menerajui takhta Blogger Terbaik Mingguan di blog Sharifdez ini.

Kenapa Sharifdez berkata sedemikian.  Ini kerana blogger tersebut peminat tegar blog Sharifdez. Terima kasih Famili Ceria.  Kenapa ya Afif gunakan nama profil Famili Ceria.  Tentu ada apa-apa makna kan disebalik nama tersebut.

Di bawah adalah bukti blogger Afif selalu berkunjung ke blog Sharifdez.  Hampir setiap hari walaupun tiada entri baru.


Beliau juga rajin join segmen yang dijalankan mana-mana blogger.  Terbaekkklah Afif.  Tak hairanlah pelawat yang selalu berkunjung ke blog beliau dah cecah hampir seribu sehari. 




Oklah, itu sahaja ingin Sharifdez sampaikan untuk hari ini.

Kepada yang rajin join segmen, jom sertai Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi ni.  Tarikh tutup pada 8 Ogos 2011 nanti.
.

7 ulasan:

  1. berkaitan dengan Famili Ceria tue, sebab taktau nak letak nama apa pada mulanya, tanya punya tanya dekat mak..beliau pon setuju,terus guna nama tue sampai sekarang...

    BalasPadam
  2. tahniah korang..usaha tangga jaye kekekeke..

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.